Bebek Beslenmesi diş çıkarma faslı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yagmur Selen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
148
68
48
36
Kızlar yavrum ikinci dişini cikariyo 1 ay oldu bembeyaz damaginin altında gorunuyo ama patlamadi bi türlü ishalden kurudu yavrum bi de pisik oldu ona canım yaniyo kaniyo artık poposu ya ne yapsam fayda etmedi silverdin ,travazol, pudra, zeytinyagi, vazelin hepsini denedim yok yok :( tuvaletini yaptıkça nasıl bagiriyo yazık altını sürekli yikiyorum kendi yemeden içmeden kesildi hiç bişey yemiyo su iciriyorum çok sevmesinr rağmen onu da icmiyo artık sürekli agliyo yüzünü kasiyo gece uykularını zaten unuttuk gündüz de aynı uykusu geliyo ama uykuya dalamiyo agri kesici felan veriyorum ama of ne kadar gidecek böyle bi akıl verin bana çok uzuluyorum dişinin çıkmasına nasıl yardımcı olabilirim bi de pisik için özellikle kullandığınız bişey var mi :(

Kıyamam ya benimde oğlumun altı çok fena pişik olmuştu sizinki gibi benimde denemediğim krem kalmadı vazelin,mustela, travazol, zeyrinyağı, bepantol, hiç biri geçirmedi bize sadece johnson's babynin pişik kremi iyi geldi onu kullanınca geçti bi dene istersen geçmiş olsun inşallah hemen çıkar o küçük dişleride:KK15:

Kızlar yavrum ikinci dişini cikariyo 1 ay oldu bembeyaz damaginin altında gorunuyo ama patlamadi bi türlü ishalden kurudu yavrum bi de pisik oldu ona canım yaniyo kaniyo artık poposu ya ne yapsam fayda etmedi silverdin ,travazol, pudra, zeytinyagi, vazelin hepsini denedim yok yok :KK43: tuvaletini yaptıkça nasıl bagiriyo yazık altını sürekli yikiyorum kendi yemeden içmeden kesildi hiç bişey yemiyo su iciriyorum çok sevmesinr rağmen onu da icmiyo artık sürekli agliyo yüzünü kasiyo gece uykularını zaten unuttuk gündüz de aynı uykusu geliyo ama uykuya dalamiyo agri kesici felan veriyorum ama of ne kadar gidecek böyle bi akıl verin bana çok uzuluyorum dişinin çıkmasına nasıl yardımcı olabilirim bi de pisik için özellikle kullandığınız bişey var mi :KK43:
doktora gittiniz mi, popoda çatlakta oluşmuş olabilir. biz sebamed pişik kremi kullanıyoruz memnunum ama öyle çok fazla pişik olmadı şimdiye kadar biraz kızarıklık olunca sürdüğümde geçiriyor hemen. siz bence doktora gidin

açıkçası ben pek hastane yanlısı değilim biz bile mikrop kapiyoruz hastanelerde hele kış günü hasta olan olana kaş yapım derken göz çıkarmak istemiyorum önce evde tedavi denemek lazım en son yol hastane olmalı diye düşünüyorum bu arada bugün dişi patladı sipanin rahatladı biraz ishali hâlâ dvm ediyo ama artık kakasinin asitli olmadığını düşünüyorum çünkü pisigi geçmeye başladı şu an bi sabah bi akşam silverdin sürüyorum altını her acmama da zetinyagini bol bol sürüp kapatıyorum iyi olucaz inşallah Allah razı olsun :)

Kızlar yavrum ikinci dişini cikariyo 1 ay oldu bembeyaz damaginin altında gorunuyo ama patlamadi bi türlü ishalden kurudu yavrum bi de pisik oldu ona canım yaniyo kaniyo artık poposu ya ne yapsam fayda etmedi silverdin ,travazol, pudra, zeytinyagi, vazelin hepsini denedim yok yok :KK43: tuvaletini yaptıkça nasıl bagiriyo yazık altını sürekli yikiyorum kendi yemeden içmeden kesildi hiç bişey yemiyo su iciriyorum çok sevmesinr rağmen onu da icmiyo artık sürekli agliyo yüzünü kasiyo gece uykularını zaten unuttuk gündüz de aynı uykusu geliyo ama uykuya dalamiyo agri kesici felan veriyorum ama of ne kadar gidecek böyle bi akıl verin bana çok uzuluyorum dişinin çıkmasına nasıl yardımcı olabilirim bi de pisik için özellikle kullandığınız bişey var mi :KK43:

Sudocrem en iyisi ben kullanıyorum ogluma çok iyi geliyor

Back
X