diş çıkarma

real_queen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
543
0
96
İzmir
arkadaşlar bakın emremin dişi ne oldu ( patlatamadığı için bu hale gelmiş ( 1 hafta kadar daha bekliycez dedi doktor geçmesse lokal anestezi altında yarıyorlarmış... bugün daha iyi ama umarım hemencik çıkar of offf :gitme:

başına böyle bişi gelen var mı????

benim bir arkadaşın oğlununda azı dişleri aynı bu şekilde olmuştu. Onlarda yardırdılar ve çıktıda kurtuldu çocuk. İnşallah sizinkide sıkıntısız bir şekilde çıkar.

hım acı veriyomu huysuzmu inş kendiliğinden atar kıyamam su bebişlerin diş cıkarma mevzularına içim gidiyo

ay ilk kez duydum yazık yawrucağa..yerim onun ağzını nası güzel baktırıyo uslu uslu..ben açıp bakamıyorum bile izin wermiyo:) inşallah gerek kalmaz müdahaleye de çıkar..

Ececim çok geçmiş olsun canm yaaa =(( kıyamam emreme,inşallah kendiliğinden çıkar....

ah yavrum...kıyamam sana...nedir bu dişlerden çektiğimiz...Rabbim yardım etsin..bizim de bi çıkamadı üst dişler offff

ah canim nasilda morarmis. cok aci veriyordur nasil dayaniyor yavrucak. Allah tez zamanda kurtarsin insallah kendiliginden cikartir canim baska seye gerek kalmadan

Emrenin gibi Alperimin üst dişi de öyle morardı.

doktorumuz normal dedi

bizimkini üst dudağı bile morardı.

alt yan dişlerimiz de görülmeye başladı bizim

üsttekiler de baya patladı ,artık uzayacaklar herhalde

ama neler çekti çocuğum

ishal,ateş

inşallah kolayca atlatır kuzular bu aşamaları..

kıyamam melegime neolmuş öyle damagı yavrunun ne acısı olmuştur inşallah bian önce saglıkla agrısız patlar d,işleri çok eçkiyo meleklerimiz dişlerden bizde 2de kaldık üst taraf bıçak gibi kesiyo ama diş yokk

arkadaşlar çok şükür geçti morluk ve şiş diş patladı, ama biz de patladık sempatiksalakcinni
teşekkürler iyi dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…