Çocuk Hastalıkları Dis cikartiyoruz :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Busramelek94

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
85
21
8
30
Arkadaslar bebegim 5 bucuk aylik atesi 37 ilk gece 38 bucugu gorduk 3 gecedir atesliydik dun gece ise 35 ti atesimiz vucudu buz gibiydi doktora gttik bogazlarina bakti grip olmus dedi antibiyotik verdi ayrica disleri kabarmis dedi ve jel verdi atesi ve agrisi cok oldugunda fitil yapyrm fakat oglumun cani cok yaniyor belli cocuk aglarken medetbbekliyor herseyi agzina sokuyor ama yetmiyor emmemizde azaldi cok huzursuz hep kucakta olmak istiyor iki dk gozunun onunden kaybolsam agliyor elimle baktim ust disi ve alt disi kabarmis ama altlar on degil yanindakiler kabarmis elimi agzina sokturmuyor zaten zorla baktim kabaran dis ne zaman patlar :(

Dis mi grip mi iyi anlamak lazim bence. Dis 38 ustu ates yapmiyormus. Benim bebegim de 1 hafta once ateslendi. Dis sandim. Iki doktora goturdum ikisi de grip dedi. Benimki de hep kucak istiyordu keyifsizdi. Her seyi agzina sokuyor ve asiri salyali ama ortada hala dis yok. Simdi cok sukur iyi. Grip gecti keyfi yerine geldi. Seninki nasil oldu?

Dis mi grip mi iyi anlamak lazim bence. Dis 38 ustu ates yapmiyormus. Benim bebegim de 1 hafta once ateslendi. Dis sandim. Iki doktora goturdum ikisi de grip dedi. Benimki de hep kucak istiyordu keyifsizdi. Her seyi agzina sokuyor ve asiri salyali ama ortada hala dis yok. Simdi cok sukur iyi. Grip gecti keyfi yerine geldi. Seninki nasil oldu?
Canim atesimiz gecti fakat hala kucak istio yanindan birbdakika ayrilmamai istemio doktor ama dis kabarmis dedi bize size dedimi damaklarimiz hala sis ve sert dokundurtmuo agzina basio yaygarayi

Valla 38.5 ve sonrası hastahaneye gitmek gerek ama özellikle 38 37 ise çocuğa ilaç falan vermemek lazım bunu genel olarak soyluyorum bebeklerimiz ateşle savaşmayı öğrenmeli bağışıklık böyle kazanılır. Bu arada benim kızın da disleri uzun süredir kabarikti 9 aylikken ilk dişini çıkardı. Çok çektirmedi bize ama 2 gece ateşlendi bi de kimseye gitmiyodu ben hariç o kadar. Inşallah cabuk atlatırsınız:))

Canim atesimiz gecti fakat hala kucak istio yanindan birbdakika ayrilmamai istemio doktor ama dis kabarmis dedi bize size dedimi damaklarimiz hala sis ve sert dokundurtmuo agzina basio yaygarayi
Hee bu arada hatırlıyorum da o siralar halam gelmisti yurtdisindan 8 gunlugune geldiginde hic sevdirmedi kendini sonra halam bi gitti ertesi gunu ya da 2 gun sonra dişi patladi yani bi 9 10 gun surmuştu

Hee bu arada hatırlıyorum da o siralar halam gelmisti yurtdisindan 8 gunlugune geldiginde hic sevdirmedi kendini sonra halam bi gitti ertesi gunu ya da 2 gun sonra dişi patladi yani bi 9 10 gun surmuştu
Bu huzursuzlugu umarim 3 ay surmez :) ne is yapririo ne baska bse vala gervi onun acisi olmasinda sukurler olsun agrimiz 3 gun surdu tabi disariya yansittigi yinede huzursuzlugu var hep onunla ilgilenip ona bakmami istiyor ayni odada dahi boyle

Valla doktor bize dis falan yok dedi ama cidden salya olayindan bezdim ben. Gunde 5 kez ustunu degistiriyorum. Surekli onluk altinda havlu olmasina ragmen.

Back
X