- Konu Sahibi Hayalperest5
-
İçerse içer koskoca adamın sigarasından arkadasına ne ? Yani sorun ne kocası olsa tiksiniyo diyecemde agbisinin agzından ona ne ?hayir icmiuor ma agzi sigara gibi kokuyormus sigarabicse kiyafetini sinmezmi
Koku alma duyusu gelişmiş ondan örtmenim,Bu kız hep birseyler koklamak zorunda kalıyor ya!Niye ki..
O zaman sigaraya başlasın kıyafetine de sinsinhayir icmiuor ma agzi sigara gibi kokuyormus sigarabicse kiyafetini sinmezmi
Afrikada degilmiydi bu arkadas en sonAmerikada daha erken napsın
Koku alma duyusu gelişmiş ondan örtmenim,
Bildim 100 puan bana
Kanadaya göç edeceklerdi diye duydumAfrikada degilmiydi bu arkadas en son
Ben bunu bi deneyeyimSoyunup içiyorsa sinmez...
Afrika’da kanguru bekliyordu karayoluyla hem de...Afrikada degilmiydi bu arkadas en son
Haritada parmağıyla dünya turuna çıktı kesinKanadaya göç edeceklerdi diye duydum
Aynen ulaştımı eline acabaAfrika’da kanguru bekliyordu karayoluyla hem de...
Kocasının osurmasına dayanamayan hayal sence bunu yapar mı
Ulaşsa onun da bir derdi olur konu açardı benceHaritada parmağıyla dünya turuna çıktı kesinahahaha
Aynen ulaştımı eline acabaen son dalga gecmekten kizlar sormaya unuttu ve konu kapandi
Bu sefer yalnız koklamamış yanına arkadaş bulmuş demeke ne bileyim sigara gibi kokuyor yazmış.
kendisi koklamadıysa ne bilsin ne gibi koktuğunu
Morsever ne zamandır yok merak ettim :)Yemin ederim seni ve morseveri merak ettiğim kadar, hiçkimseyi merak etmedim su koca kk'da
Ben de gecen merak edip uşenmeden paylasimlarini okudum hatta kocama da anlattim bu uyeyi. Galiba bu uyenin piskolojik sorunlari var ...Yemin ederim seni ve morseveri merak ettiğim kadar, hiçkimseyi merak etmedim su koca kk'da
Korlarim ki oyle. Yada cani sıkılıyor amerikada/afrikada :/Ben de gecen merak edip uşenmeden paylasimlarini okudum hatta kocama da anlattim bu uyeyi. Galiba bu uyenin piskolojik sorunlari var ...
Nickinimi değiştirdi ki acaba merak ettim bak şimdiMorsever ne zamandır yok merak ettim :)
Evet degişmiştide konu açmıyor çoktandırKorlarim ki oyle. Yada cani sıkılıyor amerikada/afrikada :/
Nickinimi değiştirdi ki acaba merak ettim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?