Diş estetiği yaptıranlar lamina, zirkonyom, porselen

Harbifitness

workout
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
712
189
323
Selamlar arkadaşlar!!
ANKARADA güvenilir'Konuşurken sizinle arkadaş mış gibi cana kana yakın insancıl işinin ehli pahalı olmayan bir diş hekimi varmı isim adres yazarsanız çok sevinirim..

Ankara da ve konya da pek çok yeri aradım konuştum 1.700 den başlıyor fiyatlar sadece bir tane klinik 800 tl dedi off umutlarim kaybolacak böyle giderse .giden memnun kalan arkadaşlar lütfen yorum yazın

Ankara da ve konya da pek çok yeri aradım konuştum 1.700 den başlıyor fiyatlar sadece bir tane klinik 800 tl dedi off umutlarim kaybolacak böyle giderse .giden memnun kalan arkadaşlar lütfen yorum yazın
Aynen bende senin gibi iy ve biraz ucuz yer ariyorum..Ben askergibi diş istemiyorum ..tavsan dişimin yanındaki bir diş abse oldu sonra karardı içi boş oraya bir implant ve cürük dislerim beyaz dolgu olcak ..alt disden ön 4 dis kaplama yada lamine olacak bu ..

Benim annem ve agbim ankarada güler diye bir disiye dislerini yaptirdi ila ona git dedi fakat kadın çok agresifmiş soru bile soramiyormuşsun sinirli biriymiş ben oraya gitsem 32dişini ben çekerim..Asla agresif doktorlara gelemem doktor dedigin dinliycek sorunlarini nasil bisey istedigini ögrenecek güler yüzlü olacak ..kadinin ismi güler ama gülmek ona zıt..pamuk gibi doktor yokmu niye insanlara robot muamelesi yapıyolar istedigimiz hoş görü sıcak kanlılık ..

Aynen bende senin gibi iy ve biraz ucuz yer ariyorum..Ben askergibi diş istemiyorum ..tavsan dişimin yanındaki bir diş abse oldu sonra karardı içi boş oraya bir implant ve cürük dislerim beyaz dolgu olcak ..alt disden ön 4 dis kaplama yada lamine olacak bu ..
Nur kaç dise bukadar istediler..En son haberler nedir varmı buldunmu bir doktor..

Ben arastirdim bulundugunuz ile doktora göre fiyatlar degisiyor..Lamine tanesi 700 ytl ve ...zirkonyum diş tek kaplama 500 ve 750 ytl ile göre..Daha yaptirmadim yaptirinca da bilgi paylasirim

Eklentiler

• 20170219_003547.webp
    20170219_003547.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 818
Nur kaç dise bukadar istediler..En son haberler nedir varmı buldunmu bir doktor..
Canım laminete veener 'dan vazgeçtim kompozit lamine de bondingte deniliyor karar kıldım. Fiyatları daha uygun ve diste kesme işlemi olmuyormuş geri dönüşümü de var çıkartıp eski dişlerini kullanabiliyorsun. Ankarada bir yerle görüştüm 250 tl tek diş fiyatı dediler sende bunu bir düşün derim

Canım laminete veener 'dan vazgeçtim kompozit lamine de bondingte deniliyor karar kıldım. Fiyatları daha uygun ve diste kesme işlemi olmuyormuş geri dönüşümü de var çıkartıp eski dişlerini kullanabiliyorsun. Ankarada bir yerle görüştüm 250 tl tek diş fiyatı dediler sende bunu bir düşün derim
Sagol canim seninkiler insallah istedigin gibi olur
bonding teknigi dolgu dis dolgusu
ilerde sarariyor eski disinin halini aliyo diye biliyorum ama insallah istedigin gibi süreç işler ....
ilerde ben zirkonyum emperess dis yaptiracagim insallah..

Sagol canim seninkiler insallah istedigin gibi olur
bonding teknigi dolgu dis dolgusu
ilerde sarariyor eski disinin halini aliyo diye biliyorum ama insallah istedigin gibi süreç işler ....
ilerde ben zirkonyum emperess dis yaptiracagim insallah..
Ben arka dislerimdeki eski dolgulari cikartirip bonding ile yeniletecegim
ön dislerimide empress zirkonyum tek kaplama diş ile kaplama yaptiracagim bakalim sürece nasil ilerliyecek..
Senin kac dis öndenmi bonding dolgu olacak nur..

Back
X