Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 1 tane 4 yaşında oğlum var 8 aydır 2çocuk için uğraşıyoruz bu ay diş ettim o kadar çok ağrıyor ki hiçbir şey kesmiyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi goguslerimde de ağrı var migdemde bulanıyor ama test yapmaya çekiniyorum artık
Merhabalar 1 tane 4 yaşında oğlum var 8 aydır 2çocuk için uğraşıyoruz bu ay diş ettim o kadar çok ağrıyor ki hiçbir şey kesmiyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi goguslerimde de ağrı var migdemde bulanıyor ama test yapmaya çekiniyorum artık
Bunu belirti olarak almakta ne bileyim.. evet benimde dişim ağrıdı ama 20liklerim arada yokluyordu günüm geçtiği 2. gün başladı 4 gün sonra geçti şükür.
gününüz geçti mi ona göre test yapın bence kendinizi dinlemeyin beklentiye girmezsiniz.. çünkü hayal kırıklığı ayrı bir çöküş maalesef