Diş eti agriyip hamile olan varmı

Aysetrmn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
21
7
6
26
Merhabalar 1 tane 4 yaşında oğlum var 8 aydır 2çocuk için uğraşıyoruz bu ay diş ettim o kadar çok ağrıyor ki hiçbir şey kesmiyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi goguslerimde de ağrı var migdemde bulanıyor ama test yapmaya çekiniyorum artık 🙄

Merhabalar 1 tane 4 yaşında oğlum var 8 aydır 2çocuk için uğraşıyoruz bu ay diş ettim o kadar çok ağrıyor ki hiçbir şey kesmiyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi goguslerimde de ağrı var migdemde bulanıyor ama test yapmaya çekiniyorum artık 🙄
Diş eti ağrısı ile hamilelik arasında ki bağlantı 😳bu da kirpik diplerim ağrıyor gibi bir şey herhalde.

Anneme sordum dün oda benimde ağrıyordu diyince içime şüphe düştü 😞

Bunu belirti olarak almakta ne bileyim.. evet benimde dişim ağrıdı ama 20liklerim arada yokluyordu günüm geçtiği 2. gün başladı 4 gün sonra geçti şükür.
gününüz geçti mi ona göre test yapın bence kendinizi dinlemeyin beklentiye girmezsiniz.. çünkü hayal kırıklığı ayrı bir çöküş maalesef

Back
X