diş eti kanseri

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
merhaba arkadaşlar,

ailenizden tanıdığınızdan hiç diş eti kanserine yakalanan oldumu ilk belirtileri nasıl veriyor bileniniz varmı.

O okypete lütfen konumu taşımayın biraz burda daha fazla cevap bulabilirim

geçen günde bir konu vardı diş etiyle ilgili. sizmiydiniz?
bukadar kafaya takmayın bence.. diş eti kaybı olsa bile, damaktan alınıp eski haline getiriliyormuş.

geçen günde bir konu vardı diş etiyle ilgili. sizmiydiniz?
bukadar kafaya takmayın bence.. diş eti kaybı olsa bile, damaktan alınıp eski haline getiriliyormuş.
yok o ben değildim, dişimde 3 ay önce bi et parçası büyüdü aldılar patalojiye gönderdiler ilk önce kanserden şüphelendiler sonra emin olamayıp başka bir pataloji merkezinde tekrar inceleme yaptırdılar oradada sonuç temiz çıktı sevindik. şimdi aynı yerde ve başka biryerden daha yine bi et parçası büyümeye başladı geçen gün doktora gittim yine alınıp tekrar patalojiye gönderileceğini söyledi

yok o ben değildim, dişimde 3 ay önce bi et parçası büyüdü aldılar patalojiye gönderdiler ilk önce kanserden şüphelendiler sonra emin olamayıp başka bir pataloji merkezinde tekrar inceleme yaptırdılar oradada sonuç temiz çıktı sevindik. şimdi aynı yerde ve başka biryerden daha yine bi et parçası büyümeye başladı geçen gün doktora gittim yine alınıp tekrar patalojiye gönderileceğini söyledi

anladım. inşALLAH temiz çıkar.. böyle konuları şimdilik netten araştırıp kendinizi üzmeyin..

X