diş eti operasyonu ve yaşadığım pişmanlık...

gelinciksurubu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
544
522
323
kızlar biliyorum benimki aslında bir dert değil.bugün akşam üstü dişeti opresyonu geçirdim.lokal anestezi yaptılar ve küçük sayılmaz yapılan yer.birde dikişli oldu ben ilk defa böyle bi operasyon yaptırdım.neyse şu an oldukça iyiyim .

asıl beni sıkan şey sigara kullanan biriyim ve 1 hafta sigara içme dedi doktorum.yaranın iyileşmesi, kanamanın durması bakımından gerekli birşeymiş bu yasak.

gelin görün ki ben biliçli biri olarak şu an bir sigara yaktım ve kendime kızıyorum.biliyorum yarın yine içicem belki 1-2 tane ama tek zararlı alışkanlığım olan sigaradan vazgeçemiyorum.hamileliğim ve emzirme döneminde tiksinmiş bırakmıştım.bu bana allahın bir lütfuydu sanırım ki bebeğime bu zararı yaşatmadım.

kızlar 1 haftalık da olsa bana sigara içmeyi aklıma getirmicek tavsiyeleriniz var mı??

şimdiden çok tşk ederim....

kızlar 1 haftalık da olsa bana sigara içmeyi aklıma getirmicek tavsiyeleriniz var mı?? güzelmiş
kelin dermanı olsa basına sürermiş
sanırım beyinde bitiyor iş

kendini telkin falan etsen işe yarar belki :26:

ahh canımm keşkee telkin edebilsem kendimi...

offf yaaa içtim yine şu zıkkımı

malesef..
kötü bir durum ..
ağlanacak halimize gülüyorum canım.

geçen sene uzun bir süre diş tedavisi gördüm.daha uyuşukluk geçmeden hemen sigara yakıyordum.
hem kendime küfredip bi taraftanda içmeye devam ediyordum.
o kadar acı çektim geçen bakıyorum gene dişler sararmış içimiz ne halde kimbilir :26:

desene sende bendensin:26::26:

uzuuun uzun kitap oku..
disariya cik gez..
temizlik yap...
yani oyalanacak ne varsa hepsini dene belki ise yarar :26::26:

o degilde bende sigarayi birakmak istiyorum insallah birakabilirim bu aralar iyice taktim kafaya bu konuyu offf

uzuuun uzun kitap oku..
disariya cik gez..
temizlik yap...

o degilde bende sigarayi birakmak istiyorum insallah birakabilirim bu aralar iyice taktim kafaya bu konuyu offf

tavsiyelerini yapıcam çok tşkler canım.

gündüzleri daha kolay olacak sanırımda beni korkutan geceleri

inşallah sende en kısa zamanda bırakırsın,tabi bende

uzuuun uzun kitap oku..
disariya cik gez..
temizlik yap...

çıksss kesmiyor
neler denedim ben
hatta 2 gün içmedim ama gene tıpış tıpış marketin yolunu tuttum

hemi nasıl sendenim..
konunu okuyunca gülümsedim..
keşke tek olsaydım ama değilmişim..
ağzım yamuk yamuk hastane bahçesinde içtim valla
şimdi kızacaklar bana özendiriyormuş gibi gelecek

ahahhaha birde beni görsen ağzımın içinde 10 dikiş var,konuşmakta zorlanıyorum bi yandan.eşimi kandırmakda cabası:26::26:

yatmadan sıkı sıkı tembihledi kocacım yaaa....

20lik diş çektirdin sanırım canım.bende çektirmiştim.şuanda öteki yirmilik dişim kudurdu yarın doktorda randevum var:26:

bende dişimi cektirdiğimde sigara içiyorsan sakın içme diye uyarmıştı doktor.ben içmediğim için sorun yaşamadım ama içenlerde yara geç kapanıp kanama oluyormuş.canın sigara cektikce nane şekeri ye bence.bi kaç tanıdığım öyle yapmıştı işe yaramıştı

tavsiyelerini yapıcam çok tşkler canım.

gündüzleri daha kolay olacak sanırımda beni korkutan geceleri

inşallah sende en kısa zamanda bırakırsın,tabi bende

aynen aynen... bide eger benim gibi gec yatiyorsan artik sabahlar olmaz
ben simdi gittim meyveli yogurt aldim geldim onu yiyorum aklima geldikce tikiniyorum yaaa
bu seferde kilo alcam ama olsun yeterki su sigara illetinden kurtulayim

çıksss kesmiyor
neler denedim ben
hatta 2 gün içmedim ama gene tıpış tıpış marketin yolunu tuttum

1 ay icmemistim bende ama nooooldu aynen bende senin gibi doogru marketeee
cok pis bisey bu yaa Allah yardimcimiz olsun

20 lik diş değil canım.sağ üst diş etimde çekilme olmuş,boşluk kapanmazsa bir kaç sağlam dişimden olabilirmişim.dişetimi oprerasyonla yardılar kemik dolgusu yapıp boşluğu kapatmaya çalıştılar.dikişlerim çok.biliyorum yapmamam lazım ama çocuk gibi gizli gizli içtim 2 defa.

kendime kızıyorum bu kadar iradesiz olduğum için.ama engelde olamadım.yarın tüm gücümle direnicem.fakat ya yine yenilirsem kendime.aslında mantıklı ve doğru kararlar verebilen biriyim.ne yaptımsa yenemedim bu kötü alışkanlığımı..

kıyamam ya

Allahtan bende koca derdi yok.
bide onu kandırmaya çalışacaktım

canım benimm sen çok yaşa emiii..

kocacım görsede problem çıkartmaz.şeytan kulağına kurşun sorunlu bir eşe sahip değilim.çok anlayışlıdır ve bana hep saygı duyar..

gizli içmemin sebebi görürse üzülür benim için.ben kendime yeteri kadar kızıyorum birde eşimi üzmek istemiyorum

rabbim mutluluğunuzu daim etsin..
canım kızması değilde utanıyor insan..:26::26:
ofise gidiyordum orda arkadaslar görcek diye dışarı kaçıp içiyordum..
o açıdan dedim canım benim ben çok utanıyordum konuşamıyorsun ama ağzında sigara

ne kadarda benzermişiz yav
dedimya kendime küfürler edip sigara içiyordum :18::18:

evett yaaa

diş doktoru eşimin arkadaşı.görsen nasıl pazarlık yapıyorum sigara için...

nuh dedi peygamber demedi.sanırım bende el mi yaman beymi diyerek galibiyetimi ilan ettim

içerken iyi de sonrası pişmanlık işte..

allahtan çalışmıyorum,evimde balkonumda beni kimsecikler göremezz

senin işin daha zor tabii,birde kendini açıklamak zorunda kalıyorsun

allah razı olsun tatlım.darısı başına inşallah.

umarım ilerde evlendiğinde benden daha mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…