Dış gebe olabilir miyim

RAE123

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
14
4
16
32
4 haftalıkhamileyken kanamam oldu yeni anlamıştım gebeliğimi ve doktora gittim 4 hafta 5 günluk iken göremediler ultrason da bebeği beta hcg servisi ise 3168 di iki gün sonra gel dediler korkuyorum normal mi gorunmenesi hemen neden çağırıyorlar beni

Korkma kese 5 ,6 haftalıkken anca gözükür bi sonraki kontrol de gözükür eminim henüz çook küçük ve yeni

Hafta olarak daha erken görünmeyebilir kötüyü düşünmeyin Allah yüzünüzü güldürsün inşallah

Benim 4 hafta 5 günken gözüktü kese ve bebek ama bazılarının geç gözükebiliyormuş

Doktora göre.
4+5 de 2- 3mm kesede nasıl bebek gorundu? neye gore 4+5 haftalık oldunuz?
Bunun hesaplanması son adet tarihinin il günü olarak alınır benimkisi 2 Nisan 6 hafta 1 gün oluyor ultrason da da 6 hafta 2 gün çıktı tabi bebek normalde o kadar değil hesaplanması oyle

bebegı de gorduysenız.. ne dıyım. masallah. ama belkı dr un 6+5 e 4+5 dıyordur. dollenmeden sayıp. bazıları oyle yapıyor
Dış gebelik değilmiş. Herhalde boş gebelik dedim o da çıkmadı normal gebelik ama kanamam devam ediyor kalbinin sesi duydum hala inanmak güç. Düşük tehlikesi varmış istiraat etmem gerekiyormus

Dış gebelik değilmiş. Herhalde boş gebelik dedim o da çıkmadı normal gebelik ama kanamam devam ediyor kalbinin sesi duydum hala inanmak güç. Düşük tehlikesi varmış istiraat etmem gerekiyormus
ben yukarda baskasının msjına cvp vermıstm:) kumsal poyraz yazmıs 4+5 dıye. karıstı bırazcık ınsallah hayırlısıyla saglıkla ılerler. ah o kalp sesını duymak bıle ıyı bısey stress yapma sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…