Korkma kese 5 ,6 haftalıkken anca gözükür bi sonraki kontrol de gözükür eminim henüz çook küçük ve yeni4 haftalıkhamileyken kanamam oldu yeni anlamıştım gebeliğimi ve doktora gittim 4 hafta 5 günluk iken göremediler ultrason da bebeği beta hcg servisi ise 3168 di iki gün sonra gel dediler korkuyorum normal mi gorunmenesi hemen neden çağırıyorlar beni
Hafta olarak daha erken görünmeyebilir kötüyü düşünmeyin Allah yüzünüzü güldürsün inşallah4 haftalıkhamileyken kanamam oldu yeni anlamıştım gebeliğimi ve doktora gittim 4 hafta 5 günluk iken göremediler ultrason da bebeği beta hcg servisi ise 3168 di iki gün sonra gel dediler korkuyorum normal mi gorunmenesi hemen neden çağırıyorlar beni
Teşekkürler ederimKorkma kese 5 ,6 haftalıkken anca gözükür bi sonraki kontrol de gözükür eminim henüz çook küçük ve yeni
İnşallah cümlemize.Hafta olarak daha erken görünmeyebilir kötüyü düşünmeyin Allah yüzünüzü güldürsün inşallah
Benim 4 hafta 5 günken gözüktü kese ve bebek ama bazılarının geç gözükebiliyormuş4 haftalıkhamileyken kanamam oldu yeni anlamıştım gebeliğimi ve doktora gittim 4 hafta 5 günluk iken göremediler ultrason da bebeği beta hcg servisi ise 3168 di iki gün sonra gel dediler korkuyorum normal mi gorunmenesi hemen neden çağırıyorlar beni
4+5 de 2- 3mm kesede nasıl bebek gorundu? neye gore 4+5 haftalık oldunuz?Benim 4 hafta 5 günken gözüktü kese ve bebek ama bazılarının geç gözükebiliyormuş
Doktorun hesabıyla 4hafta 5 gun4+5 de 2- 3mm kesede nasıl bebek gorundu? neye gore 4+5 haftalık oldunuz?
bebegı de gorduysenız.. ne dıyım. masallah. ama belkı dr un 6+5 e 4+5 dıyordur. dollenmeden sayıp. bazıları oyle yapıyorDoktorun hesabıyla 4hafta 5 gun
Bunun hesaplanması son adet tarihinin il günü olarak alınır benimkisi 2 Nisan 6 hafta 1 gün oluyor ultrason da da 6 hafta 2 gün çıktı tabi bebek normalde o kadar değil hesaplanması oyle4+5 de 2- 3mm kesede nasıl bebek gorundu? neye gore 4+5 haftalık oldunuz?
Dış gebelik değilmiş. Herhalde boş gebelik dedim o da çıkmadı normal gebelik ama kanamam devam ediyor kalbinin sesi duydum hala inanmak güç. Düşük tehlikesi varmış istiraat etmem gerekiyormusbebegı de gorduysenız.. ne dıyım. masallah. ama belkı dr un 6+5 e 4+5 dıyordur. dollenmeden sayıp. bazıları oyle yapıyor
ben yukarda baskasının msjına cvp vermıstm:) kumsal poyraz yazmıs 4+5 dıye. karıstı bırazcık ınsallah hayırlısıyla saglıkla ılerler. ah o kalp sesını duymak bıle ıyı bısey stress yapma senDış gebelik değilmiş. Herhalde boş gebelik dedim o da çıkmadı normal gebelik ama kanamam devam ediyor kalbinin sesi duydum hala inanmak güç. Düşük tehlikesi varmış istiraat etmem gerekiyormus
Son adet tarihime göre normalde 7 hafta oluyor ama döllenmeye göre söyledi drbebegı de gorduysenız.. ne dıyım. masallah. ama belkı dr un 6+5 e 4+5 dıyordur. dollenmeden sayıp. bazıları oyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?