dış gebeliği kendiliğinden sonlananlar lütfen yardım

busem68

çok şükür Allah'ım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
1.332
6
Merhaba arkadaşlar yaklaşıl 1buçuk aydır dış gebelikle uğraşıyorum normal düşük yaptığımı zannederek dr ye gittim fakat sol tüpümde dış gebelik oluştuğu ortaya çıktı bozukmuş bir gebelik olduğunı vücudun kendi kendine atacağını söylesi dr kanamam başlayınca kan değeelerimde düşmeye başladı kan değeri takibi yaptı doktor beta gerilemeye başladı şimdi size sorum benim gibi olan varmı şimdi ara ara gene kanamalarım oluyo ağrılı bir şekilde böyle dış gebeliği kendiğinden sonlanan varmı?

Merhaba arkadaşlar yaklaşıl 1buçuk aydır dış gebelikle uğraşıyorum normal düşük yaptığımı zannederek dr ye gittim fakat sol tüpümde dış gebelik oluştuğu ortaya çıktı bozukmuş bir gebelik olduğunı vücudun kendi kendine atacağını söylesi dr kanamam başlayınca kan değeelerimde düşmeye başladı kan değeri takibi yaptı doktor beta gerilemeye başladı şimdi size sorum benim gibi olan varmı şimdi ara ara gene kanamalarım oluyo ağrılı bir şekilde böyle dış gebeliği kendiğinden sonlanan varmı?
Bir an evvel sonlanır umarım.
Benimde sol tüpüme zarar veren bir dış gebelik sürecim oldu.
Kendiliğinden sonlandı.
Tek taraflı şiddetli kasık ağrılarım ve ara ara kanamalarım oldu bir süre değer takıldı çok azda olsa artıyordu yaklaşık 1 hafta sonra düşüşe geçti ama öyle hemen düşme değil bu.1 ayı buldu değerimin sıfırlanması belki daha da fazladır.Değer sıfırlanana kadar bekleyeceksiniz başka bir çaresi yok bunun..

Cevabın için teşekkür ederim birasda olsa rahatladı içim bu ağrılar kanamalar normal yani doktorumda normal dedi ama içim rahat etmiyor benşmde tüpümde hasar bıraktı arrık işlevini göremeZ dedi doktorum bu ayın sonunda kontrollerim hayırlısı olsun inşallah.

Cevabın için teşekkür ederim birasda olsa rahatladı içim bu ağrılar kanamalar normal yani doktorumda normal dedi ama içim rahat etmiyor benşmde tüpümde hasar bıraktı arrık işlevini göremeZ dedi doktorum bu ayın sonunda kontrollerim hayırlısı olsun inşallah.
DIŞ gebelik bır ayda tüplerde hasara sebep olur mu:KK43:

Acaba iğne ile sonlandirilsa tüpleriniz yine de zarar görür muydu. 6.haftadayim değerim az az artıyor şu an dün 255 idi. Doktor yarın için artış olursa iğne vurulacagimi düşerse de kendiliğinden gerilemesini bekleyeceğini söyledi. Iğne vurulmak daha mi mantıklı acaba

X