Kızlar öncelikle ben regle göre 6+4 hamileyim ama geç döllenme olduğu için doktorum 5+4 uyumlu dedi ben 5 6 Temmuz yumurtlama gördüm 16 temmuzsa da 26 ile betam öğrendim ilk artış iki günde bir güzeldi son iki betamda yavaşlama oldu 636 -1114 oldu sonra 28 inde 1520 oldu o günde ilk kontrole gittim doktor kese için erken ama işyersen bakalım dedi 5. Haftanın başı idi alttan baktı minicik kese göründü ilk tahlilleri verdik felan derken ben 29 da başka doktora gittim oda karından baktı keseyi gördü ben şaşırdım dedi kabak çiçeği gibi burda kese alttan bakmaya gerek yok ki dedi dün öyle bakıldı dediğimde neyse bugün ilk gebelik tahlilleri için tekrar kendi doktoruma gittim bugün ki betam 2336 çıktı diye keseyi gördüğünü unuttu mu bilmiyorum o muhabbet geçmedi sadece betam yavaş artıyor diye dış gebelik olabilir dedi böyle bir şey olabilir mi sizce bilenler yardım etsin çok korkuyorum keseyi iki doktorda ortada gördü yani sağ sol tüp yada görünmüyor sonra gel diyen olmadı normal baktı gördüler olabilir mi bu ihtimal keseden sonra beta önemki mi