Dis gebelik ameliyatindan sonra beta hcg ne zaman duser?

switch90

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
197
104
303
Merhaba kizlar ben 9 gun once dis gebelik ameliyati oldum 2 3 gündür mide bulantısı istah ve uyku var bana beta hcg hemen dusecegini soylediler kafam karisik?

Dis gebelik gecirdim yanliz ameliyat olmadım ekimde gecirdim araligin ilk haftası. sonlandi yani beta sıfırlandı canim cok geçmiş olsun

En erken 20 günü bulur diye tahmin ediyorum hemen düşmesi imkansız yinede doktorun dediyse vardır bir bildiği ama benim düşüncem imkansız hemen 0 görmen ben mudahale olmadim kendiliğinden düştü ama 1.5 ayımi aldi

En erken 20 günü bulur diye tahmin ediyorum hemen düşmesi imkansız yinede doktorun dediyse vardır bir bildiği ama benim düşüncem imkansız hemen 0 görmen ben mudahale olmadim kendiliğinden düştü ama 1.5 ayımi aldi
Teşekkür ederim canım evet yavaş yavaş dusecekmis

Kesin dis gebelik teshisi koydu mu yoksa kimyasal olabilir diye açık kapi birakti mi??birde su an betan kac??_
Cnm ben arkadasın konusunu takip ediyordum kesin dış gebelik teşhisi koyulmuş. Tüpte bebegin kesesi ve kalp atısı bile varmış

Kesin dis gebelik teshisi koydu mu yoksa kimyasal olabilir diye açık kapi birakti mi??birde su an betan kac??_
Canim dis gebelik kesin di 11 gun once laparoskopi oldum sag tupumden bebegi aldilar beta en son 3.400 du kalp atisi vardi bebisimin :( daha sonra olcturmedim dr gerek yok dedi sadece meraktan idrar testi yaptim hayalet gibi bi cizgi vardi o yüzden ne zaman duser diye sordum

Canim dis gebelik kesin di 11 gun once laparoskopi oldum sag tupumden bebegi aldilar beta en son 3.400 du kalp atisi vardi bebisimin :KK43: daha sonra olcturmedim dr gerek yok dedi sadece meraktan idrar testi yaptim hayalet gibi bi cizgi vardi o yüzden ne zaman duser diye sordum
Allah korumuş kuzum seni valla ya sukret ben 540 li değere cok diyordum allah bundan sonra gebeliklerine saglik sihhat versin

Back
X