Dis gebelik belirtileri nedir

Burcu gokhan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
63
6
36
31
Arkadslar 5+5 gunlugum beta yavas yukseliyo 10 210 305 540 dis gebelik olabilir mi simdiye kadar lekelenme olmasi lazim degilmi dis gebelik olsaydi

Zsten beta suan dusuk oldugu icin kesede yok ortada. 2 gun arayla verdim doktor dis gebelik olabilir dedi

Benim beta değerim çok düzenli artmıştı dış gebelik geçiriyorum şu an kese muayenesinden önce lekelenme ve karın ağrım olmuştu

Arkadslar 5+5 gunlugum beta yavas yukseliyo 10 210 305 540 dis gebelik olabilir mi simdiye kadar lekelenme olmasi lazim degilmi dis gebelik olsaydi
Leke olmak zorunda değil. İnşallah sağlıklı gebeliktir. Beta 1000-1500 olunca kese gorunmezse kesin dış gebelik denebilir

Bildiğim kadarıyla verdiğiniz kan testleri her iki günde bir yükselmesi iki katına çıkması lazım dış gebe olabilir

Kızlar merhaba bugün benim de 5+3 ve randevum vardı. Maalesef doktor sağlıklı olmayabilir dedi. Kese var ama haftası ile uyumlu değil 4.81 mm çok üzüldüm kanama ağrı sızı da yok bekleyelim dedi 2 doktora da gittim. Dış gebelik ihtimali olamaz degil mi kese gözüktüğü için? Bekleyelim yoksa kürtaj dediler. Çok üzüldüm ama Allah’tan hayırlısını diliyorum yapacak bir şey yok

Kese rahimde gozuktuyse dis gebelik olmaz saqliksizdir dusuk yada kurtajla sonuclanir. Insallah sizin saglikli ilerler allhtan umut keslmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…