Dış gebelik belirtileri neler?

Smykzlhnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
97
24
3
27
Arkadaşlar 4+2 haftalık hamileyim beta hcg 4.500 çıktı. Dış gebelik olmasından şüpheleniyorum. Hamileliğimin başından beri hareket ettiğimde kasık ağrım oluyordu şimdi azaldı ama arada geliyor çok kısa sürüyor. Dış gebelik yaşan varsa belirtilerini söyleyebilir mi ağrı nasıl oluyor benim kanamam olmadı hiç ne yerleşme kanaması ne başka bir şey sadece genital akıntı çok fazla o da hamileliğin başından beri devam ediyor

Neden dış gebelikten şüpheleniyorsunuz ki? İlk zamanlar adet ağrısı gibi kasık ağrıları çok normal. Benim de hiçbir zaman lekelenme ve kanamam olmadı çok şükür, herkeste olması gerekmez. Kadın doğuma kontrole gidin bir

Neden dış gebelikten şüpheleniyorsunuz ki? İlk zamanlar adet ağrısı gibi kasık ağrıları çok normal. Benim de hiçbir zaman lekelenme ve kanamam olmadı çok şükür, herkeste olması gerekmez. Kadın doğuma kontrole gidin bir
4 haftalık bebek için beta hcg yüksek geldi bana. İnternetten baktım 4 haftalık için 400 500 oluyor benimki 4500 . Yarın vajinal ultrasona gireceğim bakalım ne çıkacak. Kasık ağrım başından beri var sağa sola dönünce batma gibi ağrı oluyordu hemen geçiyordu. Kanamam hiç olmadı ama

Telaş edecek bir şey yok.
Şu an ağrılar çok normal, akıntı normal. Adet olacakken çok ağrı yaşamayan biri olarak gebeliğin ilk iki ayı adet günlerimde deli gibi ağrı çektim. Siz sadece ağır kaldırmayın bir şey almak için uzanmayın. Mümkün olduğunca dinlenin. Benim 5. Haftada 6500 gibi hatırlıyorum. Şu an bebek ve kese ile ilgili hiç bir sorunumuz yok çok şükür.

Telaş edecek bir şey yok.
Şu an ağrılar çok normal, akıntı normal. Adet olacakken çok ağrı yaşamayan biri olarak gebeliğin ilk iki ayı adet günlerimde deli gibi ağrı çektim. Siz sadece ağır kaldırmayın bir şey almak için uzanmayın. Mümkün olduğunca dinlenin. Benim 5. Haftada 6500 gibi hatırlıyorum. Şu an bebek ve kese ile ilgili hiç bir sorunumuz yok çok şükür.
Allah razı olsun . Ben de yarın baktıracağım inşallah güzel sonuçlar alırım

Önemli olan değerin değil. Bhcg artışı. İki günde bir iki kat artarsa ektopik gebelikten bahsedilmesi zor. Bana doktorum değerim 2500 lerdeyken bu değerlerde ektopik gebelik çok zor daha aşağı sonuçlarda görülüyor genelde dedi.

Önemli olan değerin değil. Bhcg artışı. İki günde bir iki kat artarsa ektopik gebelikten bahsedilmesi zor. Bana doktorum değerim 2500 lerdeyken bu değerlerde ektopik gebelik çok zor daha aşağı sonuçlarda görülüyor genelde dedi.
Aa gerçekten mi idrarda gebelik testinde anlaşılıyor mu peki . Ben bir gün arayla iki kez yaptım ikisi de çok belirgin çıktı . Dış gebelikte de belirgin çıkıyor mu acaba

Arkadaşlar 4+2 haftalık hamileyim beta hcg 4.500 çıktı. Dış gebelik olmasından şüpheleniyorum. Hamileliğimin başından beri hareket ettiğimde kasık ağrım oluyordu şimdi azaldı ama arada geliyor çok kısa sürüyor. Dış gebelik yaşan varsa belirtilerini söyleyebilir mi ağrı nasıl oluyor benim kanamam olmadı hiç ne yerleşme kanaması ne başka bir şey sadece genital akıntı çok fazla o da hamileliğin başından beri devam ediyor
Kese görmek için gidin görülmezse dıs gebelikten suphelenilebilir bu degerle yoksa normal bence

Aa gerçekten mi idrarda gebelik testinde anlaşılıyor mu peki . Ben bir gün arayla iki kez yaptım ikisi de çok belirgin çıktı . Dış gebelikte de belirgin çıkıyor mu acaba
Yok canım idrar testiyle göremezsin kan testi lazım. Tıp merkezlerinde yaptırabilirsin yarım saatte sonuç çıkıyor

Teşekkür ederim. Kanamam adet tarihimden 1 hafta sonra başladı ve hala devam ediyor 5 haftadır adet oluyorum diyebilirim gerçekten zor bir durum inşallah sizin kese görünür ve sağlıklı bir gebeliğiniz olur.
Gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Yarın gideceğim teşekkürler

Allah razı olsun . Ben de yarın baktıracağım inşallah güzel sonuçlar alırım

İnşallah. Öncelikle sakin olun. Sakin ve işini bilen iyi bir doktora gidin. Olumsuz bir şey söylerse başka doktora gidin. Hemen kese görülmeyebilir, hemen kalp atışı duyulmayabilir.

selamlar, benimde bat sonrası 4. günde bhcg 125 çıkmıştı, , 2 gün önce kanamam başladı ve dün test yaptırdık bhcg değerim 22 çıktı, bugünde test yaptdık değerim 19 çıktı. sizce dış gebelik olma ihtimali varmı, doktora gittiğimde ultrasonda kanama var , kese göremedim, demişti. yardımcı olursanız çok sevirim.

Back
X