Dış gebelik belirtileri neler?

selamlar, benimde bat sonrası 4. günde bhcg 125 çıkmıştı, , 2 gün önce kanamam başladı ve dün test yaptırdık bhcg değerim 22 çıktı, bugünde test yaptdık değerim 19 çıktı. sizce dış gebelik olma ihtimali varmı, doktora gittiğimde ultrasonda kanama var , kese göremedim, demişti. yardımcı olursanız çok sevirim.
Merhaba bence sizinki kimyasal gebelik. Değer düşmüş hep çünkü. İnşallah dış gebelik değildir. Ben yeni atlattım zor ve uzun bir süreç.

Merhaba bence sizinki kimyasal gebelik. Değer düşmüş hep çünkü. İnşallah dış gebelik değildir. Ben yeni atlattım zor ve uzun bir süreç.
cevap için çok teşekkürler, pazartesi bir kez daha kan vericez düşüş devam eder umarım. şuan kanamam devam ediyor, dış gebelik belirti veriyor mu? anlayabiliyormuyuz, ?

cevap için çok teşekkürler, pazartesi bir kez daha kan vericez düşüş devam eder umarım. şuan kanamam devam ediyor, dış gebelik belirti veriyor mu? anlayabiliyormuyuz, ?
Valla benim kanama lekelenme dışında bi belirtim yoktu canım. Dış gebelik teşhisi konunca ben de sol tüpe yerleştiği için sol tüpte ara ara kramp hissediyordum o kadar.

Back
X