- Emoji Skoru
- 328
- Puanlar
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım dış gebelik değildir çok korkuyorum gerçekten ya birden 3.8 kat arttı doktor bile anlamadı ne olduğunu diğer değerlerim normal sadece bir sefer durdu resmen artmasıHayır bunu söylemek mümkün değil. Benim de böyle dengesiz arttığında rahim içi sağlıksız gebelik çıktı. Dış gebelikte bir düşüp bir yükselir. Sizde yükseliş söz konusu.
Benim de öyle oldu. Hatta sizinki benimkinden iyi artışa sahipmiş. Yakında kese gözükür. Kaç haftalıksınız?Umarım dış gebelik değildir çok korkuyorum gerçekten ya birden 3.8 kat arttı doktor bile anlamadı ne olduğunu diğer değerlerim normal sadece bir sefer durdu resmen artması
Gecikmenin 10. Günü bugün değer uyumlu değil ama geç yumurtam büyütüp çatladı diye düşünüyorum sizin nasıldı değerlerinizBenim de öyle oldu
Benim de öyle oldu. Hatta sizinki benimkinden iyi artışa sahipmiş. Yakında kese gözükür. Kaç haftalıksınız?
127-193-302-704-1271-2721. Bu son gebelikGecikmenin 10. Günü bugün değer uyumlu değil ama geç yumurtam büyütüp çatladı diye düşünüyorum sizin nasıldı değerleriniz
Evet bence de değil zaten öyle bi haldeyim ki hamile olmak dahi istemiyorum şuanda kurtulmak istiyorum sadece dış gebelik beni çok korkutuyor ama keseyi görene kadar beklemek zorundayız maalesef benziyor değerlerimiz umarım benimki de öyledir127-193-302-704-1271-2721. Bu son gebelik
55-98-265 1 hafta sonra 1450 küsur. Bu da ilk gebelik.
Üzgünüm, üzmek istemiyorum iki kere başımdan geçti ama sağlıklı bir artış değil sizinki de. Bu%60 artış olayına asla inanmıyorum. 60 artsa yetmiyor. Bir kere tren raydan çıkınca çıkıyor. Sizi üzmek için demiyorum ama her şeye hazırlıklı olun.![]()
Kuzum seni çok iyi alıyorum. Ben 3. Kere hamileyim ortalama 5 haftalık. Korkumdan kan tahlili bile veremedim. Eğer sağlıksızsa iki üç haftadan önce asla ama asla belli olmuyor o süreçte de böyle yıpranıyoruz. Dış gebelik dahi olsa ona da hemen müdahale edilemiyorr.Evet bence de değil zaten öyle bi haldeyim ki hamile olmak dahi istemiyorum şuanda kurtulmak istiyorum sadece dış gebelik beni çok korkutuyor ama keseyi görene kadar beklemek zorundayız maalesef benziyor değerlerimiz umarım benimki de öyledir![]()
Çok geçmiş olsun benimkiler hep %50 artmıştı. Dış gebelik oldu. Sağlıksız gibi duruyor umarım size bir zararı olmazMerhaba kızlar beta hcg değerlerim
90
54 saat sonra. 188
48 saat sonra. 204
48 saat sonra. 775
Dış gebelikle uyumlu gibi duruyor dimi dış gebelik geçirenler beta hcgler nasıldı bu ikinci artık çok yoruldum![]()
İnşallah senin sağlıklıdır gerçekten o kadar yorgun ve bıkkınım ki kimyasal olsun diye çok dua ettim olmadı nasip bakalım cuma günü belli olacak bir daha hamile kalsam asla sevinemem sağlıklı mi yeri iyi mi diye tedirginlikten inşallah tekrar yaşatmaz AllahKuzum seni çok iyi alıyorum. Ben 3. Kere hamileyim ortalama 5 haftalık. Korkumdan kan tahlili bile veremedim. Eğer sağlıksızsa iki üç haftadan önce asla ama asla belli olmuyor o süreçte de böyle yıpranıyoruz. Dış gebelik dahi olsa ona da hemen müdahale edilemiyorr.ayrıca o kurtulmak isteme hissi.. Çok iyi bilirim. Benim de öyleydi.
değerlerinizi de yazarmısınız benimki başta normaldi sonra neredeyse hiç artmadı birden 3.8 kat arttıÇok geçmiş olsun benimkiler hep %50 artmıştı. Dış gebelik oldu. Sağlıksız gibi duruyor umarım size bir zararı olmaz
Bir de rahim duvarı kalınlığınızı hatırlıyor musunuz benim 3 günde 9 dan 13 e çıkmış belki rahim içidir diye ümidim var az da olsaÇok geçmiş olsun benimkiler hep %50 artmıştı. Dış gebelik oldu. Sağlıksız gibi duruyor umarım size bir zararı olmaz
120değerlerinizi de yazarmısınız benimki başta normaldi sonra neredeyse hiç artmadı birden 3.8 kat arttı 20
Merhaba. Benim değerlerim iki gün arayla 20-65-270-522-826, ondan 1 gün sonra 1103 çıkmıştı. Rahim kalınlığı 10 ölçülmüştü. Kesenin tüpte görülmesi ile dış gebelik kesinleşmişti.Bir de rahim duvarı kalınlığınızı hatırlıyor musunuz benim 3 günde 9 dan 13 e çıkmış belki rahim içidir diye ümidim var az da olsa
Teşekkür ederim bi durup bir artması beni gerçekten yıprattı sürekli kanamam da var kahverengi umarım rahim içidir cuma öğrenirim artık geçmiş olsun size deMerhaba. Benim değerlerim iki gün arayla 20-65-270-522-826, ondan 1 gün sonra 1103 çıkmıştı. Rahim kalınlığı 10 ölçülmüştü. Kesenin tüpte görülmesi ile dış gebelik kesinleşmişti.
Umarım sizinki dış gebelik değildir. Çok iyi anlıyorum sizi. İnsan önce beta değerinin düşmesini beklerken sonra dış gebelik olmasın da kimyasal olsun, değerim düşsün diye bekliyor. Çok yorucu bir süreç maalesef.
Betanız 2 kat artmadı diye dış gebelik olacağı kesin değil, forumda çok fazla kimyasala dönen, sağlıksız rahim içi gebelik yaşayan kişi gördüm. Bir iki gün içinde kesenin yeri görülür ve netleşir durumunuz. Umarım rahim içi bir gebeliktir![]()
Merhaba dış gebelikte progesteron hormonu çoğunlukla yükselmez yada kimyasal da. Doktor dan bu hormona bakmasını isteyebilirsin. Belki ölçüm havası olmuştur 204 geldiğinde çünkü 3 günün sonunda 2 katı artmış olması yetiyorMerhaba kızlar beta hcg değerlerim
90
54 saat sonra. 188
48 saat sonra. 204
48 saat sonra. 775
Dış gebelikle uyumlu gibi duruyor dimi dış gebelik geçirenler beta hcgler nasıldı bu ikinci artık çok yoruldum![]()
Fitil kullandığım için yüksek bir de rahim duvarım çok kalınlaştı yüksek yani Progesteronum yanlış gelme ihtimali yok diyor laboratuvarMerhaba dış gebelikte progesteron hormonu çoğunlukla yükselmez yada kimyasal da. Doktor dan bu hormona bakmasını isteyebilirsin. Belki ölçüm havası olmuştur 204 geldiğinde çünkü 3 günün sonunda 2 katı artmış olması yetiyor