• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış gebelik,boş gebelik geçirenler bakar mısınızzzz??

betul5234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
178
1
46
İstanbul
iyi akşamlar arkadaşlar,benim merak ettiğim şu: dış gebelik ya da boş gebelik geçiren varsa aranızda,ne zaman anlaşıldı dış yada boş olduğu? hnagi belirtileri yaşadınız?ben salı günü kesemi görmeye gideceğim inşallah da korkuyorum çok.yardımcı olursanız sevinirim kızlar.şimdiden teşekkürler:))

iyi akşamlar arkadaşlar,benim merak ettiğim şu: dış gebelik ya da boş gebelik geçiren varsa aranızda,ne zaman anlaşıldı dış yada boş olduğu? hnagi belirtileri yaşadınız?ben salı günü kesemi görmeye gideceğim inşallah da korkuyorum çok.yardımcı olursanız sevinirim kızlar.şimdiden teşekkürler:))

betul merhaba sakın korkma ne düşünürsen başına o gelir.iyi ve güzel düşün 3 sene önce dış gebelik geçirdim tüp bebek tedavisiyle 12 gün değerime bakıldı iyi çıktı sonra tam keseleri görmeye gideceğim hafta gece bir ağrım oldu acilen hastaneye kaldırıldım dış gebelik olduğu anlaşıldı laporoskopi ameliyatı oldum.ama ben hep dış gebelikden korkuyordum ve ayrıca nette çok araştırıyordum.dış gebelik diye çok duyuyordum aman bende dış gebelik geçirirmiyim acaba diyip duruyordum sana bir tavsiyem olsun fazla araştırma ve Rabbime sığın her şeyin hayırlısı şimdide 2.tüp bebek denedim olumsuz oldu.hayırlısı rabbim gönlümüze göre versin rabbim seninkinide tamamına erdirsin.

canım ben dış gebeliği normal yolla hamile kaldığımda geçirdim ve laparoskopi ameliyatı olmak zorunda kaldım.
ardından tüp bebekle hamile kaldım herşey yolunda şuan :nazar:
sen içini rahat tut.ortada bişey yokken aklına böyle şeyler getirme.
keseni gör önce bu yaptığımız stresler bizi çok fazla yoruyor zaten zor bi süreç yaşıyoruz daha fazla zorlaştırma kendine

bende dış gebeliği yaşayanlardanım, kan testime göre hamile olduğum düşünüldü, ama hemen birkaç gün sonra, inanılmaz bir kasık ağrısı, ateş basması yaşadım, doktora koştuk, değerlerde de anormalleşme oldu. dış gebelik olduğu ortaya çıktı, eğer tüplerde tıkalı olma gibi sorun varsa, embriyo rahme değilde tüpe yerleşiyor, ilerleyemiyor. eğer herşeyi tek tek düşünecek olursak bin sorun, bin dert yaratırız kafamızda kendimize... o nedenle kötüyü aklından çıkar, güzel hayallerle kafanı doldurki bebeğinde huzur içinde sana sıkı sıkı tutunsun. sonuçta hiç birşey elimizde değil, kaderine kısmetine yüzünü güldürecek şeyler yazılmış olsun.

çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun:) ya işte ben biraz pimpirikliyim.yok efendım kasıklarda tek taraflı ağrı olur yazıyo 5 dk sonra ağrım başlar,omuza vuran ağrı olur dıye okuyorum 5 dk sonra ağrım olur omzumda.yarın bi olsaydı iyisiyle ya da kötüsüyle.gerçekten bu bekleme süreci yoruyo insanı.ama söz verdım kendime,yarın güzel sonuç alırsam sonrasında stresimi en aza indiirgicem.öle her şeyi arastırıp vesvese yapmayacağım kendime.söz söz sözzzz:))

bende mart ayında dış gebelik geçirdim.allah kimsenin başına vermesin.adetim gecikmişti.ama bu sürede sağ kasığımda dayanılmaz bi acı oldu.kahverengi lekelenmeler oldu.en önemli belirti aslında hcg yani gebelik hormonunun 1000 lere gelmiş olmasına rağmen kesenin görülmemesi.ve değerlerin dengesiz artışı.benim sağ tüpüm alındı.doğal yolla hamile kalabilir miyim bilmiyorum.çok zor olduğunu biliyorum ama.

bende dış gebelik geçirenlerdenim. 3 yıllık evliyim dış gebelik tam bir yıl önce oldu. biraz adet düzensizliğim vardı önceleri ve adetlerim çok sancılı geçerdi benim. o gecede adet olduğumu sanıyorum çok şiddetli bir kasık ağrısı var ama ben adet sancısı diye önemsemiyorum. ayrıca misafirlikteydim o sırada gece 1 den sonra artık dayanılmaz bir ağrı olmaya başladı küçük bir yerde yaşadığımız için hemen eşim en yakın hastaneye götürdü idrar ve kan tahlili aldılar hamilesin dediler bizde sevindik ama dedim benim kanamam var o zaman dedi doktor bi muayene edelim bi baktı hemen acil ameliyata alınman lazım dedi iç kanaman çok fazla yumurtalık kanalına girmiş bebek ve kanal patlamış. gece 3 te ameliyata alındım. tabiki sağ yumurtalık kanalım falan alındı. ameliyattan 3-4 ay sonrasına kadar korunduk 8-9 aydırda korunmuyoruz 2 aydır doktora gidiyorum yumurtalık takibi yapıldı klomen ilaç içtim çatlatma iğnesi vuruldu hiç bi sonuç alamadık. şimdi doktorumu değiştirdim oda bazı hormon guatr testleri falan istedi onları yaptırdım bayramdan sonra gideceğim bakalım. bide benim kilo problemim var biraz. yaklaşık 110 kiloyum ama boyum baya uzun doktor onunda etkisi olabilir dedi. bebeğimiz olsun bizde çok istiyoruz. hayırlısı bakalım....:21:

arkadaslar bende cok yeni bir dış gebelik gecirdim ben 1 bucuk yıllık evliyim ve bebek düşünmeye başladık 1 ay içinde hamile kalmısım benden böyle kahverengimsi lekeler geliyodu ben hemen doktora gittim ve cok erken öğrendik dış gebelik olduğumu bana iğne tedavisi uyduladılar ve gebeliğim sonlandı 18 mayıs 2012 de sonlandı ve ben biraz dinlenmek istiyorum allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin amin..

Dis gebelik yasayanlar kac gunde dustu peki..bana 2 gundur igne yapildi.ve kan degerlerim yavas yukseliyodu.vede kese gozukmuyodu

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende tam 3defa dış gebelik geçirdim belki anlatacaklarım aramızdan birilerine umut ışığı olabilir.ilk dış gebeliğim çok ağır geçti 3 gün hastanede yattım sağ tüpe yerleşmişti iğne ile sonlandırıldı 3 ay sürdü beta hcg değerlerinin düşmesi sonra birkaç doktora gittim tekrar gebe kalmak için rahim filmi istendi sorun yoktu herşey normal dendi sonra tekrar hamile kaldım malesef oda dış gebelik bu sefer erken fark ettim beta hcg takibinden anladık artışlar normal değildi tekrar iğne ile sonlandırıldı artık korkuyordum aynı şeyleri yaşamaktan 6 ay süreden sonra tekrar karar verdim hamile kalmaya doktor kontrolünde ama 3 üncü hüsran ve yine aynı sağ tarafta yerleşti aşırı ağrım oldu kasıkta 3ündede ve nihayet bir çözüm bulduğumuza inandık eşimle bunu doktorlar düşünmedi malesef 3defa gebeliğimde sağ tüpümde oluşmuştu Sol taraftan yumurtlamamı bekledik yumurta takipi ile ve sonuç mucize şuan 2aylık sağlıklı bir gebelik geçiriyorum benimle aynı şeyleri yaşayıp çözüm yolu arayan arkadaşlara inşallah bir faydası olur anlattığım hayat hikayem allah isteyen herkeze nasip etsin arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim
anlattıklarınız gerçekten biraz da olsa yardimci oldu tesekjurler bwnim de sağ tupum de oluştu fakat benim doktor alınmasını tavsiye etti sizinde anlattığınız gibi tekrar oluşma riski var di çünkü ve ben daha oki hafta önce ameliyat oldum ve ve suan o bekleme sürecinin geçmesini istiyorum artik çok istiyorum çünkü

Kızlar birsey merak ediyorum bn 14nisanda gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ertesi gün tekrar yaptın bu sefer biraz bekledikten sonra netleşti ertesi gün adet oldum normalde ağrılı olmazdı ama sol kasığım ağrır acaba test mi bozuk yoksa baska birsey mi anlam veremedim

Back
X