Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

merhabalar.. Methotrexate iğne kullanıp 6 aydan fazla süre geçirip hamile kalabilen var mı aranızda ?

merhabalar.. Methotrexate iğne kullanıp 6 aydan fazla süre geçirip hamile kalabilen var mı aranızda ?
merhaba ben oldum nisanda ve bu ay tedavi oldum tekrar sonucu haftaya cuma yada cumartesi yazarim insallah

merhaba ben oldum nisanda ve bu ay tedavi oldum tekrar sonucu haftaya cuma yada cumartesi yazarim insallah

kafama takıldı da senin dış gebelik nisanda ..6 aylık sure şimdi mi ...yoksa hamileliğin nisanda mı idi..tam anlayamadım kusura bakma..

kafama takıldı da senin dış gebelik nisanda ..6 aylık sure şimdi mi ...yoksa hamileliğin nisanda mı idi..tam anlayamadım kusura bakma..
yok canim estagfurullah ben hamile oldugumu martta ögrendim ama teshis koymak zor oldu cünkü odak hic görülmedi ve nisanda da teshis konuldu. benim 6 ayim dolduktan sonra ben hsg cektirdim sonrasinda tedaviye basladim

yok canim estagfurullah ben hamile oldugumu martta ögrendim ama teshis koymak zor oldu cünkü odak hic görülmedi ve nisanda da teshis konuldu. benim 6 ayim dolduktan sonra ben hsg cektirdim sonrasinda tedaviye basladim
merhaba..bende şu an dış gebelik geçiriyorum.2 kere iğne oldum. su an 12 ye düştü hcg. doktor 2-3 ay korunsan yeterli dedi. acaba 6 ay mı beklemeliyim kafam karıştı :( bir de bişey sormak istiyorum. bende bu hafta hsg çekilmeyi düşünüyorum. şu an çekilebilir mi yoksa onun içinde beklemek mi gerekiyor. siz 6 ay dolduktan sonra çektirdim demişsiniz...bilerek mi 6 ay beklediniz?

merhaba..bende şu an dış gebelik geçiriyorum.2 kere iğne oldum. su an 12 ye düştü hcg. doktor 2-3 ay korunsan yeterli dedi. acaba 6 ay mı beklemeliyim kafam karıştı :KK43: bir de bişey sormak istiyorum. bende bu hafta hsg çekilmeyi düşünüyorum. şu an çekilebilir mi yoksa onun içinde beklemek mi gerekiyor. siz 6 ay dolduktan sonra çektirdim demişsiniz...bilerek mi 6 ay beklediniz?
ben bilerek altı ay bekledim çünkü 6 ay korunma verdi bana hsg den sonra zaten kendılıgınden gebe kalmak kolaylastıgı için korunma sürecinin bitmesini bekledim. bide her doktorun sistemi farklı o size sonucta klinik durumunuza göre korunma veriyor

ben bilerek altı ay bekledim çünkü 6 ay korunma verdi bana hsg den sonra zaten kendılıgınden gebe kalmak kolaylastıgı için korunma sürecinin bitmesini bekledim. bide her doktorun sistemi farklı o size sonucta klinik durumunuza göre korunma veriyor
anladım..cevabınız için teşekkür ederim :)

Bana da dış gebelik teşhisi konuldu:(
2 gün önce 50ml methotrexate iğne vuruldum bhcg 5700lerdeydi. Bugün bhcg 6500e çıkmış. İğne işe yaramayacak diye.
Ağrım yok ama karnımda çok şişkinlik ve gaz sancısı gibi durum var. kanamam zaten 3 haftadır devam ediyor.
İğneden sonra bhcg artışı olması normal midir?

Ya arkadaslar ben su an hastanedeyim oglen igne vuruldum birde hindistandayim panik atakli bir hatun oldugumdan simdi surekli kese ne zmn patlayip ic kanama olacak diye bekliyorum bu ic kanamanjn yuzdesi nedir yada bu ilacin ise yarama yuzdedini bileniniz var mi ? Cok tesekkurler
Merhaba arkadaslar. Aranizda bu igneyi olanlar vardir eminim. Benim sorum iyi hucrelerimizede etki yapiyor mu? Ileride bu igne bizim kotu hastaliga yakalanmamiza neden olur mu?
Ben bu igneyi bir bucuk doz oldum 50 ml den bir hafta sonra degerim dusmezse biraz daha fazla olarak olucam. Fakat asiri derecede agrili bir igne ve bende iki gundur devam eden kusma var :KK43: sizin doktorlarinizin yorumlari nelerdir bu igne icin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
das

Bana da dış gebelik teşhisi konuldu:KK43:
2 gün önce 50ml methotrexate iğne vuruldum bhcg 5700lerdeydi. Bugün bhcg 6500e çıkmış. İğne işe yaramayacak diye.
Ağrım yok ama karnımda çok şişkinlik ve gaz sancısı gibi durum var. kanamam zaten 3 haftadır devam ediyor.
İğneden sonra bhcg artışı olması normal midir?

evet normal bende de öyle olmuştu.. doktor normal dedi. yarından itibaren düşer ..ilk iğne sonrası kontrol sadece yüksek çıkıyor... Allah yardımcın olsun...ben de 3 ay sonra zona çıktı...yan etkilerden biri...umarım sen sorunsuz atlatırsın..

evet normal bende de öyle olmuştu.. doktor normal dedi. yarından itibaren düşer ..ilk iğne sonrası kontrol sadece yüksek çıkıyor... Allah yardımcın olsun...ben de 3 ay sonra zona çıktı...yan etkilerden biri...umarım sen sorunsuz atlatırsın..

Teşekkür ederim cevabınız için.
İğne yapılalı bugün 6. Gün oluyor. Önce az bir düşüş oldu. Bugün yine yükselmiş 6500den 7000e çıkmış. Ameliyat gerekirse diye çok endişeliyim. Kanamam devam ediyor 3 haftadır.

Teşekkür ederim cevabınız için.
İğne yapılalı bugün 6. Gün oluyor. Önce az bir düşüş oldu. Bugün yine yükselmiş 6500den 7000e çıkmış. Ameliyat gerekirse diye çok endişeliyim. Kanamam devam ediyor 3 haftadır.
Son durumunuz ne oldu merak ettim? Benimde ilk iğneden sonra artış oldu. Dün tekrar İğne oldum.

İlk iğneden sonra değerde artış olması normal canım. Önemli olan 7. günde değerdeki düşüş. Geçmiş olsun
Benim 11. gün arttı tekrar hiç iğne olmamışım gibi ilk değere geri döndü malesef ağrılarımda sürekli oluyor çok şiddetli değil ama hep var. İkinci iğneyi oldum ama bence işe yaramayacak...

Back
X