Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

Tabı doktoruna gercekten guvenıyorsan dınle ama kendınıde ıhmal etme arastır ıyıce tekrar gecmıs olsun

Size de çok çook geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah <3
Perşembe günü 114 gelen beta hcg değerim bugün 48 geldi . Ve ilk kez bugün kahverengi lekelenme başladı. Sanırım düşük olacak ve adet olacağım. Dün gittiğim doktor kürtaj demişti. Bugün başka doktora gittim düşük yapacaksınız dedi.
Size şunu sorabilir miyim. Yani bu durumda dış gebelik yok mu? ya da değer tam düşüp adet olursam nasıl bir yol izlemeliyim sizce ? Bu dış gebelik değil direkt düşük mü oluyor
Kontrol,tüplere baktırma,rahim temizleme vb yapılması gerekecek mi :s

Size de çok çook geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah <3
Perşembe günü 114 gelen beta hcg değerim bugün 48 geldi . Ve ilk kez bugün kahverengi lekelenme başladı. Sanırım düşük olacak ve adet olacağım. Dün gittiğim doktor kürtaj demişti. Bugün başka doktora gittim düşük yapacaksınız dedi.
Size şunu sorabilir miyim. Yani bu durumda dış gebelik yok mu? ya da değer tam düşüp adet olursam nasıl bir yol izlemeliyim sizce ? Bu dış gebelik değil direkt düşük mü oluyor
Kontrol,tüplere baktırma,rahim temizleme vb yapılması gerekecek mi :s

Degerın baya dusmus aslında ama sen yınede tam anlamıyla sökulemezsen gıt doktora benımde hep lekelenmem oldu kahverengı vs ama yınede dusmedı sureklı dusup yukseldı kendılıgınden dusuk yapamadım ;( eger adet gorursenız dırek düşük olucaktır eger doktor dıs gebelık tanısı koymadıysa yanı net olarak ultrasonda gormedıyse malesef ıkısınıde olursan yanı adette olsan dıa gebelık suphesıde varsa dusuk olduktan sonra muhakkak baktır tekrar kontrol etmelı gereklı aksatma derım cok gecmıs olsun ınsallah hıc bır mudahaleye gerek kalmadan kendılıgınden dussun hayırlısıyla;(

Merhaba
Dış gebelik geçirdikten 6 sonra kolay bir şekilde gebe kalabildiniz mi?Dış gebelik geçiriyorum ilaçla düşürülmeye çalışılıyor sanırım yarın taburcu olurum. Doktorum Rahim filmine gerek yok dedi 6 ay sonra denemeye başlarsınız dedi. Tekrar yaşamakan korkuyorum ve araştırma yapmak gerekir diye düşünüyorum.Bu arada dış gevşekte erkek faktörü nedir? Fikri olan var mı?

Merhaba
Dış gebelik geçirdikten 6 sonra kolay bir şekilde gebe kalabildiniz mi?Dış gebelik geçiriyorum ilaçla düşürülmeye çalışılıyor sanırım yarın taburcu olurum. Doktorum Rahim filmine gerek yok dedi 6 ay sonra denemeye başlarsınız dedi. Tekrar yaşamakan korkuyorum ve araştırma yapmak gerekir diye düşünüyorum.Bu arada dış gevşekte erkek faktörü nedir? Fikri olan var mı?

ilk dış gebeliğimden sonra bana da rahim filmine gerek görmemişlerdi fakat şimdiki aklım olsa önlem olması için özellikle isterdim. ilacın vücuttan atılmasını beklemek için 6 ay veriyorlar , farklı bir sıkıntınız yoksa ve korunmuyorsanız hemen hamile kalabilirsiniz. kendi dr.um 6 ay korun dedi, tüp bebek dr.um 2-3 adet sonra hamile kalabilirsin demişti, farklı bir prof. ise bu ilaçlar çok etkili degil hemen kalabilirsin bebeğe geçmez dedi. siz dr.unuzun önerisine uyun. dış gebelikte ağırlık kadın faktöründe fakat sperm anomalileri de dış gebeliğe neden olabiliyormuş. eşiniz de bir ürologla görüşerek spermiogram yaptırırsa en azından şüpheleri dağıtırsınız.

Merhaba, 2gün önce hamile olduğumu öğrendim ancak 1.5 yıl önce dış gebelik geçirdim ve iç kanama ile ameliyata alındım. Tüpüm patladı ancak dikildi ve kurtarıldı. Tekrar etme olsaılığı yüksek demişiti doktor. Dün 776 olan değerim bugün 847 çıktı. Ağrımda olduğu için muayene sonrası dış gebelik tanısı kondu. Ve bugün 17:00 gibi metotreksat iğne yapıldı 50mg. Ağrım ve hafif sancım var. Bu ağrı normal mi? Düşük bir seviyede olduğu için beta değerleri ilacın etki etmeisini umuyorum. İğne sonrası nasıl hissettiğinizi ve nasıl sonuçlandığını paylaşır, bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Gerçekten tekrar bir ameliyat geçirmek istemiyorum. İğne de çok acıtan ve ağrı yapan bir iğne. Cevaplarınızı bekliyorum, yardım lütfen...

2gün öne yazmıştım bunu. Bugün ki sonuçlarım, 1363 normal mi?

Merhaba
Bana da suanda doktor dun dış gebelik yasiyorsun dedi ve igne vurdu ilk hamileligim ve cok korkuyorum sizin ilaç tedavisiyle sıfırlandı mi değerler

Merhaba, 2gün önce hamile olduğumu öğrendim ancak 1.5 yıl önce dış gebelik geçirdim ve iç kanama ile ameliyata alındım. Tüpüm patladı ancak dikildi ve kurtarıldı. Tekrar etme olsaılığı yüksek demişiti doktor. Dün 776 olan değerim bugün 847 çıktı. Ağrımda olduğu için muayene sonrası dış gebelik tanısı kondu. Ve bugün 17:00 gibi metotreksat iğne yapıldı 50mg. Ağrım ve hafif sancım var. Bu ağrı normal mi? Düşük bir seviyede olduğu için beta değerleri ilacın etki etmeisini umuyorum. İğne sonrası nasıl hissettiğinizi ve nasıl sonuçlandığını paylaşır, bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. Gerçekten tekrar bir ameliyat geçirmek istemiyorum. İğne de çok acıtan ve ağrı yapan bir iğne. Cevaplarınızı bekliyorum, yardım lütfen...

Bende dıs gebelik yaşıyorum şu anda doktor dun igne verdi vurulduk kalcam cok acidi benim dunku deger 960 ti ondan onceki 734 ondan onceki 360 giderek yukseldi dusmedi ben belki normal hamileliktir demiştim ama malesef degerler normal bi sekilde yukselmiyo ultrasonda da bisey gozukmedi cok zor bi durum

Bende dıs gebelik yaşıyorum şu anda doktor dun igne verdi vurulduk kalcam cok acidi benim dunku deger 960 ti ondan onceki 734 ondan onceki 360 giderek yukseldi dusmedi ben belki normal hamileliktir demiştim ama malesef degerler normal bi sekilde yukselmiyo ultrasonda da bisey gozukmedi cok zor bi durum
Çok geçmiş olsun, kaç mg lık metotreksat iğne yapıldı? İğneden sonraki 4. ve 7. günün değerleri önemli!

Sana da cok gecmis olsun cok zor bi durum gerçekten heran hersey olabilir bide 2. yi yasiyosunuz degil mi suanda niye bizde bu kadar cok isterken normal geb3lik yasayamiyoruz ki Allahim yardim et bize

Geçmiş olsun ben daha yeni kurtuldum dış gebelikten ameliyat olmadım çok şükür ama iki doz(her doz 71 mg) iğne vuruldum. Size niye iğneden iki gün sonra beta bakıldı ki. 4 gün beklenmesi gerekiyor

Once kendi saglimiz önemli bebek 2. plandaymis ya heleki saglikli bi gebelik olmuyosa bizim için gene evlat askiyla yaniyo icimiz ama olmuyo olamiyo diyosun 😢😭
Öyle canım ben iki hafta hastanede yattım yatış yaparken değerim 2149 du kesesi görüldü. İlk iğneden sonra yükselme devam etti 7.gün beklenmeden 4.gün ikinci doz yapıldı. Bak senin değerlerinde çok yükselmemiş erkenden tedbir alınmış ama heran dikkatli ol sinsi durum

Back
X