Dis gebelik denilip Methotrexate.igne olan var mi?

Gercekten mi ne kadar güçlüsun ben güçlü degilim ışte 3 ay kadar korunma falan vermedi mi doktorun
Yok canım vermedi zaten hsg de niyeti tüpten çok rahmi görmekti önceki hsg yi başka doktorda çektirmiştim normal açık çıkınca gerek duymadı. Güçlüsün elbette Rabbim bu dertle sınıyorsa buna dayanacak gücün olduğu için

Yok canım vermedi zaten hsg de niyeti tüpten çok rahmi görmekti önceki hsg yi başka doktorda çektirmiştim normal açık çıkınca gerek duymadı. Güçlüsün elbette Rabbim bu dertle sınıyorsa buna dayanacak gücün olduğu için
Ne güzel konuştun Allah razi olsun

Öyle canım ben iki hafta hastanede yattım yatış yaparken değerim 2149 du kesesi görüldü. İlk iğneden sonra yükselme devam etti 7.gün beklenmeden 4.gün ikinci doz yapıldı. Bak senin değerlerinde çok yükselmemiş erkenden tedbir alınmış ama heran dikkatli ol sinsi durum
Benim bugün degerler 2228 olmus kese gözükmedi igne vurulali 4 gun oldu bi daha igne vermedi doktor igneden once degerim 934 falan dk

Geçmiş olsun ben daha yeni kurtuldum dış gebelikten ameliyat olmadım çok şükür ama iki doz(her doz 71 mg) iğne vuruldum. Size niye iğneden iki gün sonra beta bakıldı ki. 4 gün beklenmesi gerekiyor
Sanırım daha önce de geçirdiğim için. Çünki daha önce iğneden 1.5gün sonra yumurtalık tüpüm patlamış ve acil iç kanama ile ameliyata alınmıştım. Bir anda yükselmişti. Sanırım ondan korktular tekrarlamasından

Kese falan da gozukmedi agrimda yok cik korkuyorum gülüm
Dilacığım son durumun nedir? Rahimde kese görmüyorlar, peki hem jinekolojik hem ultrason ile muayene yapılıyor mu? Dış gebeliğe dair bir odak görünmüyor mu? Değerin baya yükselmiş, sen nasıl hissediyorsun? Ağrın yada sancın var mı?

Dilacığım son durumun nedir? Rahimde kese görmüyorlar, peki hem jinekolojik hem ultrason ile muayene yapılıyor mu? Dış gebeliğe dair bir odak görünmüyor mu? Değerin baya yükselmiş, sen nasıl hissediyorsun? Ağrın yada sancın var mı?
Malesef agrim falan yok ama kese gozukmuyo degerlerim yukseldi evet igneden sonra senin durumun ne nasılsın

Back
X