- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Anladim evet benim ki fazla yukseldiBenimde ilk iğneden sonra yükseldi ama seninki fazla yukselmis 7.günden sonra %30 düşüş olmazsa ikinci doz iğne yapılır ama bende beklenmeden yapıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim evet benim ki fazla yukseldiBenimde ilk iğneden sonra yükseldi ama seninki fazla yukselmis 7.günden sonra %30 düşüş olmazsa ikinci doz iğne yapılır ama bende beklenmeden yapıldı
Hayırlısı canım bekle bakalım doktor kontrolündesin korkmaAnladim evet benim ki fazla yukseldi
Allah korusun ya neyseki değerin düşmüş ama sıfırlanana kadar takip isteyen durum geçen bir arkadaş 16 a düşmüşken iç kanama geçirdim yazmıştıSanırım daha önce de geçirdiğim için. Çünki daha önce iğneden 1.5gün sonra yumurtalık tüpüm patlamış ve acil iç kanama ile ameliyata alınmıştım. Bir anda yükselmişti. Sanırım ondan korktular tekrarlamasından
Korkmuyorum da sadece kese gozukmuyo degerler yukseliyo bu beni endiselendiriyoHayırlısı canım bekle bakalım doktor kontrolündesin korkma
İlerde biryerde tutunmuş olabilir. Sana bir bilgi vermediler miKorkmuyorum da sadece kese gozukmuyo degerler yukseliyo bu beni endiselendiriyo![]()
Ay Allah korusun, bakalım kontrolde tutıyorum inşallah böyle gider...Allah korusun ya neyseki değerin düşmüş ama sıfırlanana kadar takip isteyen durum geçen bir arkadaş 16 a düşmüşken iç kanama geçirdim yazmıştı![]()
İyiyim ben dila ufak ağrı ve kanamalarım oluyor. Lekelenme gibi ama düşüyor değerlerim. Bir doz daha metotreksat gerekebilir. Ama evet korkma kontrol altındasın, sakin kal haberdar et bizleriKorkmuyorum da sadece kese gozukmuyo degerler yukseliyo bu beni endiselendiriyo![]()
Öyle canım Allah korusun çok şükür düşmüş ya değerler o bile çok sevindirici, benimde değerler epey düştü öyle lekelenme başladıAy Allah korusun, bakalım kontrolde tutıyorum inşallah böyle gider...
İnşallah tamam dua ediverin banaİyiyim ben dila ufak ağrı ve kanamalarım oluyor. Lekelenme gibi ama düşüyor değerlerim. Bir doz daha metotreksat gerekebilir. Ama evet korkma kontrol altındasın, sakin kal haberdar et bizleri
Gülüm doktor bi gorsem alcam zateb onu diyo hic bi yerde gözükmüyo yaİlerde biryerde tutunmuş olabilir. Sana bir bilgi vermediler mi
Vardır bunda da bir hayır belki ameliyata gerek kalmaz iğneyle düşecek ondan görünmüyorGülüm doktor bi gorsem alcam zateb onu diyo hic bi yerde gözükmüyo ya
Insallah canim benim inşallah ya derdi veren rabbim yardimini da eksik etmezVardır bunda da bir hayır belki ameliyata gerek kalmaz iğneyle düşecek ondan görünmüyor
Degerler yükselmiş gene hala gozukmuyo kese 2456.68 falan olmus dunku 2228. 58 di pazartesi tekrar gitcez bugün iğnenin 5. Gunu pazartesi 7. gun olcak tekrar igne vercek bide progestron testi istemis o ne için bilmiyorumInsallah canim benim inşallah ya derdi veren rabbim yardimini da eksik etmez
Dur bakalım ne olacak yarın, 2.iğne işe yarayabilir. Hayırlısını dile olur mu DilaDegerler yükselmiş gene hala gozukmuyo kese 2456.68 falan olmus dunku 2228. 58 di pazartesi tekrar gitcez bugün iğnenin 5. Gunu pazartesi 7. gun olcak tekrar igne vercek bide progestron testi istemis o ne için bilmiyorum
Bilmiyorum sadece cok korkuyorum degerlerim surekli yukseliyoDur bakalım ne olacak yarın, 2.iğne işe yarayabilir. Hayırlısını dile olur mu Dila![]()
Ikinci doz igneye basladik iğnenin 2. gunu kanamam basladi arkadaslar bu normal demi 70 ml bu seferki onceki 50 idiDur bakalım ne olacak yarın, 2.iğne işe yarayabilir. Hayırlısını dile olur mu Dila![]()
Canım son durumun ne?Degerler yükselmiş gene hala gozukmuyo kese 2456.68 falan olmus dunku 2228. 58 di pazartesi tekrar gitcez bugün iğnenin 5. Gunu pazartesi 7. gun olcak tekrar igne vercek bide progestron testi istemis o ne için bilmiyorum
Ikinci igne oldu ignenin 2. Gunu kanamam basladi bu normal miCanım son durumun ne?
Kırmızı geliyorsa normal yeni kan demektir ağrın sızın nasıl? Hadi inşallah temizler kendi kendineIkinci igne oldu ignenin 2. Gunu kanamam basladi bu normal mi
Kirmizi hangi renk olursa iyi degil pekiKırmızı geliyorsa normal yeni kan demektir ağrın sızın nasıl? Hadi inşallah temizler kendi kendine![]()