Dış gebelik düşmeyen beta

EzoAy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2020
15
10
38
33
Merhaba hanımlarr 26 kasımda gebe olduğumj öğrendim 1 hafta sonra dış gebelik olduğunu öğrendik 2 doz mtx vuruldum değerim 4700lerde idi.
Sorum şu;
Değerim 2 ay geçmesine rağmen sıfırlanmıyor çok az az düşüyor mesela birer hafta ara ile baktırdığım değerlerim 712,263,165,103 ve en son bugünde 85 çıktı neden bu kadar az düşüyor sürekli kanamam oluyor bi hafta kanamam oluyor bir hafta olmuyor bu durum beni bi hayli zorluyor varmı benzer durum yaşayan? Konulara baktığımda herkesin neredeyse 40 günde sıfırlanmış benim neden sıfırlanmıyor acaba diye düşünüyorum

Öncelikle çok cok geçmiş olsun RABBİM bidakine kucağına sağlıklı hayırlı evlat versin bu mübarek gecede ALLAH'IM kimsenin kucağını boş birakmasin saglina inşallah biranonce kavuşursun amin birde şunu sormak istiyorum dış gebelik olduğunu ultrason dan nasıl anladılar hemen

Amin çok teşekkür ederim cümlemize inşallah ultrasonda sağ tüpümde kese göründü maalesef rahimde görünmedi beta yükselmesine rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…