Dış gebelik

filizzze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
10
2
1
28
Arkadaşlar ben 20 haziranda dış gebelik geçirdim kürtaj olup mtx iğnesi olduk ve geçen hafta betam 2 olmuştu mtx sonrası biraz kanamam olmuştu sonra bitti şimdi bugün bir baktım yine kan var değerim negatife döndü sonuçta neden kanama oldu ki bu ne kanaması acaba ya

Arkadaşlar ben 20 haziranda dış gebelik geçirdim kürtaj olup mtx iğnesi olduk ve geçen hafta betam 2 olmuştu mtx sonrası biraz kanamam olmuştu sonra bitti şimdi bugün bir baktım yine kan var değerim negatife döndü sonuçta neden kanama oldu ki bu ne kanaması acaba ya
Adet olmuşsun canım sorun yok yani

Belki adet olmuşsundur

Kürtajsız düşmüyor mu bende dış gebelik geçiriyor olabilirim :( ne zaman belli oldu geçmiş olsun bu arada :(

Beta değerin kaçtı? Ne kadar doz iğne kullandın ve ne kadar sürede düştü acaba paylaşırsan çok sevinirim🥹

Geçmiş olsun bende bugün 4.gün iğne yaptılar değerim 140 tan 198 e yükselmiş normal mi 4 . Gün de böyle artması şuan da hastanedeyim hâlâ

Çok geçmiş olsun. İnşallah her şey sizin için çok daha güzel olur. Kolaylıkla süreci atlatırsınız bi an önce

Çok sağolun hala hastanedeyim değerlerim düşmedi aksine yükseldi ikinci doz igneyide yaptiramadm çünkü ilk iğne karaciğer değerlerimi cok yükseltti yarın ki tahlil sonuçlarına göre ameliyat olacak
Beklenen düşüsün 4. Ve 7. Gün arasında olduğunu biliyorum. Benim de iğneden sonraki 4. Gün değerim artmıştı 7. Gün gittiğimde düşüşü gördüm. Hala daha düşmesini bekliyorum tabi. Ki sizin değerleriniz oldukça düşük. İnşallaj ameliyata gerek kalmaz. Ve bir an önce düşer dualarım sizinle🙏

Beklenen düşüsün 4. Ve 7. Gün arasında olduğunu biliyorum. Benim de iğneden sonraki 4. Gün değerim artmıştı 7. Gün gittiğimde düşüşü gördüm. Hala daha düşmesini bekliyorum tabi. Ki sizin değerleriniz oldukça düşük. İnşallaj ameliyata gerek kalmaz. Ve bir an önce düşer dualarım sizinle🙏
Çok teşekkür ederim gerçekten çok moral oluyo 🙏🏻

Çok yıpratıcı ve insanın psikolojisini çok etkileyen bir süreç hiç kolay değil. Ama geçicek inşallah bi an geçsinki daha güzellerini görelim❤️

Back
X