- 15 Haziran 2025
- 10
- 2
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olmuşsun canım sorun yok yaniArkadaşlar ben 20 haziranda dış gebelik geçirdim kürtaj olup mtx iğnesi olduk ve geçen hafta betam 2 olmuştu mtx sonrası biraz kanamam olmuştu sonra bitti şimdi bugün bir baktım yine kan var değerim negatife döndü sonuçta neden kanama oldu ki bu ne kanaması acaba ya
Belki adet olmuşsundurArkadaşlar ben 20 haziranda dış gebelik geçirdim kürtaj olup mtx iğnesi olduk ve geçen hafta betam 2 olmuştu mtx sonrası biraz kanamam olmuştu sonra bitti şimdi bugün bir baktım yine kan var değerim negatife döndü sonuçta neden kanama oldu ki bu ne kanaması acaba ya
Kürtajsız düşmüyor mu bende dış gebelik geçiriyor olabilirimArkadaşlar ben 20 haziranda dış gebelik geçirdim kürtaj olup mtx iğnesi olduk ve geçen hafta betam 2 olmuştu mtx sonrası biraz kanamam olmuştu sonra bitti şimdi bugün bir baktım yine kan var değerim negatife döndü sonuçta neden kanama oldu ki bu ne kanaması acaba ya
Beta değerin kaçtı? Ne kadar doz iğne kullandın ve ne kadar sürede düştü acaba paylaşırsan çok sevinirimArkadaşlar ben 20 haziranda dış gebelik geçirdim kürtaj olup mtx iğnesi olduk ve geçen hafta betam 2 olmuştu mtx sonrası biraz kanamam olmuştu sonra bitti şimdi bugün bir baktım yine kan var değerim negatife döndü sonuçta neden kanama oldu ki bu ne kanaması acaba ya
Çok geçmiş olsun ne oldu durumunuz nasıl?Geçmiş olsun bende bugün 4.gün iğne yaptılar değerim 140 tan 198 e yükselmiş normal mi 4 . Gün de böyle artması şuan da hastanedeyim hâlâ
Çok sağolun hala hastanedeyim değerlerim düşmedi aksine yükseldi ikinci doz igneyide yaptiramadm çünkü ilk iğne karaciğer değerlerimi cok yükseltti yarın ki tahlil sonuçlarına göre ameliyat olacakÇok geçmiş olsun ne oldu durumunuz nasıl?
Beklenen düşüsün 4. Ve 7. Gün arasında olduğunu biliyorum. Benim de iğneden sonraki 4. Gün değerim artmıştı 7. Gün gittiğimde düşüşü gördüm. Hala daha düşmesini bekliyorum tabi. Ki sizin değerleriniz oldukça düşük. İnşallaj ameliyata gerek kalmaz. Ve bir an önce düşer dualarım sizinleÇok sağolun hala hastanedeyim değerlerim düşmedi aksine yükseldi ikinci doz igneyide yaptiramadm çünkü ilk iğne karaciğer değerlerimi cok yükseltti yarın ki tahlil sonuçlarına göre ameliyat olacak
Çok teşekkür ederim gerçekten çok moral oluyoBeklenen düşüsün 4. Ve 7. Gün arasında olduğunu biliyorum. Benim de iğneden sonraki 4. Gün değerim artmıştı 7. Gün gittiğimde düşüşü gördüm. Hala daha düşmesini bekliyorum tabi. Ki sizin değerleriniz oldukça düşük. İnşallaj ameliyata gerek kalmaz. Ve bir an önce düşer dualarım sizinle![]()