dış gebelik geciren annelerle tanışmak istiyorum varmı???

enesibel42

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
37
0
16
37
İstanbul
dış gebelik geciren arkadaşlarım fikirlerinize ihtiyacım var tanışmak istiyorum benim gibi aynı dertte olan arkadaşlar varsa bekliorum

dış gebelik geciren arkadaşlarım fikirlerinize ihtiyacım var tanışmak istiyorum benim gibi aynı dertte olan arkadaşlar varsa bekliorum

canim benim ben dış gebelik oldum dört yillik evliyim üçüncü senemde laparaskopi olcaktim hamileymişim ameliyat etmediler 13 gün hstanede yattim düştü o kadar sevindmki ama düş girikligina ugradm tüp bebek yaptircm ocakta

malesef bende varım dış gebelik geçiren :14::14:
8 haftalıkken anlaşıldı ve acil ameliyatla sonlandırılmıştı sağ tüpümü de kaybettim :14:

canim benim ben dış gebelik oldum dört yillik evliyim üçüncü senemde laparaskopi olcaktim hamileymişim ameliyat etmediler 13 gün hstanede yattim düştü o kadar üzüldümki ama düş girikligina ugradm tüp bebek yaptircm ocakta

nedenler diyeler keşkeler kafamda bir sürü sorun var ya hiç anne olamassam nasip tabi ama çooookkkkk istiyorum

benim bir tane oglum var 3 yaşında.ikinci hamileligimde dış gebelik oldum hemde korundugum halde nasıl olduysa neyse ögrendigim hafta koyu renkte kanamam oldu dedim heralde düşük yapıorum...ertesi gün sancıyla acilden gittim ben ameliyat istemedim tüpümü aldırmak istemedim o yüzden igne tedavisiyle 15 günde düşürdüler...şimdi 1 aydır da korunmuyoruz bebek istiyoruz korkuyorum tekrar dış gebelik olursa diye.allahtan hayırlısı artık

ben sanırım şu anda geçiriyorum. 27 aylık bir kızım var 2. yi istediğimiz çin korunmayı geçen ay bıraktık. 10 temmuz SAT'ım. 5+1 de gittim keseyi göremedik. Dr geç döllenme olabilir dedi. Bayram sonrası yine gel dedi. Dün gittim 6+6 olmasına rağmen hiç bişey gözükmedi yine üstelik beta hcg değerimde 17 günde doğru düzgün artmamış bile 17 gün önce 158 di dün 1211 çıktı. Cumartesi tekrar kontrolüm var. Kendi kendine kaybolacakmı bekleyelim dedi doktorum.

Slm kızlar hepimizin derdi biribirine benziyor.allah kaderlerimizi bir yazmış...bende dış gebelik magduruyum.ve günlerdir internette bu dış gebeligi araştırmaktan kabusum oldu.4 yıllk evliyim 3 yaşında oglum var ikinci korunurken hamile kaldım kanama ve sancıyla acil gittim 15 gün hastanede yattım igneyle düşürdüler..sag tüpün tıkalı dediler.bundan sonraki gebeliklerinde dış gebelik olur dediler.ama eşim tıp erine hep allah sıgındı allaha güvendi tekbir bizden taktir allahtan dedi 2. Cocugu istedi bir aydır korunmuyoruz ve dün test aldım yaptım 2.çizgi acık renkte çıktı galiba hamileyim.doktora gitmeye bende korkuyorum aynı sorun ve aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.rabbim hayırlısını verir inşallah normal bi gebeliktir bi mücize istiyorum allahımmmm :((( allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun kızlar..

bende varım :(

evliliğimn 9. ayında hamile kaldım 2 aylıktı kanamam başladı kendiliğinden düşmedi 15 gün kanamm sürdü acil ameliyata alındım. bebeğimde gitti sol tüpümde.. şimdi tekrar deniyoruz.

bende 1 ay önce dışgebelik ameliyatı geçirdim acil ameliyata aldılar iç kanama olduğu için açık ameliyat geçirdim sol tüpümü aldılar açık ameliyat geçiren arkadaşlarımız varsa iğileşme süreçlerini bana bildirirlerse çok sevinirim

bende 1 ay önce dışgebelik ameliyatı geçirdim acil ameliyata aldılar iç kanama olduğu için açık ameliyat geçirdim sol tüpümü aldılar açık ameliyat geçiren arkadaşlarımız varsa iğileşme süreçlerini bana bildirirlerse çok sevinirim

merhaba,

şubat ayında dış gebelik yaşadım, açık amelıyat oldum bende :( 10 gün sonra iş başı yaptım. ağır kaldırdığımda ağrım oluyor , ayaklarımı üşütmemeye çalışıyorum. çok geçmiş olsun..

Herkese mrb. 11 kasim sabahi hamile oldugumu ogrendim cok mutlu oldum. Ayni gunun aksami koyu kahve akintim icin hastaneye gittigimde dis gebelik gecirdigimi ogrendim :( cok kisa surdu mutlulugum. ruya gormus gibi.... 2 igne ile betam sifirlandi. Cok sukur tüpüm alinmadi. Kitle hala tupte duruyor. Çürüyup gitmesi aylarimi alirmis. Doktorum 3 ay hamile kalma dedi. 2. adetimi gorucem bu ay. Daha faxla beklemekte istemiyorum acikcasi. Benim merak ettigim doktorumu dinlemeden denesem tekrar ne olur ? Tupte kitle dururken tekrar hamile kalmaya calisan var mi ya da ne biliyim hic beklemeden devam eden var mi.

Merhaba kader arkadaşlarım bende dış gebelik yaşadım 8 yaşında bir kızım var.11 yıllık evliyim.benimde kesem hiç gözükmedi

beta hep yükseliyordu ama yatay yükselmesinden dolayı doktorum şüphelendi.velhasıl ameliyat oldum ve sağ tüpümü aldılar.şimdi ise tam bir yıl oldu ve sadece 3 ay korunduk hala bekliyoruz.
Evet sonuçta riskli gruba giriyoruz ama kızımı kardeş sevgisinden mahrum bırakamam.herşeyin
hayırlısı olsun hepimiz için.

Back
X