dış gebelik geçirenler bi bakarmısınız :(

firildakmerdane

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
151
6
643
İstanbul
kızlar dış gebelik geçirdim değerim 700 çıktı..methotrexate iğne yapıldı 300 ml..ağır geldi bana bu iğne..ağzım yara oldu vücudumda yaralar çıktı..neyseki atlattım ama hemen hemen 3 hafta oldu 67 ye düştü değerim..doktor 100 ml daha vuralım iğneden diyor..ama bende o iğneyi çekecek hal kalmadı..beklesem kendiliğinden sıfırlanırmı acaba..böyle bir durum yaşayan var mı..yada değerler düşerken tekrar yükselir mi?birde en yüksek 180 ml diye biliyorum ben iğneyi..adam bana 300 ml yaptı şimdiye kadar sıfırlanması lazımdı ama niye sıfırlanmıyor..çok korkuyorum..tecrübelerinizi paylaşırmısınız..

merhaba öcelikle geçmiş olsun
bende 2011 de dış gebelik geçirdim ama benim biraz daha kötü geçmişti.korkma ama benim ikinci hamileliğim bir hafta sürmüstü haftasında kanamam olmustu doktorumu aradım kan testi yaptır 2 gün arayla demişti yapmıstım ve düsmemişti kan seviyem sonra iğne yaptı yaptıktan 2 gün sonra tahlil yaptım düşmüştü

hcg değerinin 2 günde bir takip edilmesi gerekiyor. eğer iki günde %25 düşme sağlanırsa ilaç tedavisi başarılı geçiyor demektir. geçen sene bu zamanlar 2. dış gebeliğimde yaptırmıştım canım iğneyi. acısını hatırlamak dahi istemiyorum allah kolaylık versin.benim değerim 45 günde sıfırlanmıştı.

Canım ben de o iğneyi geçen cumartesi vuruldum.Dozunu bilmiyorum kilona göre ayarlıyorlar sanırım ama iki iğne yapıldı poponun sağından ve solundan.Rabbim düşmanımın başına vermesin gözümden yaş geldi.Ben iki iğneye zor dayandım Allah kanser hastalarının yardımcısı olsun bildiğim kadarıyla bize yapılan bu iğne kemoterapide vuruluyormuş.Yarın değerlerime batırcam.iğne vurulduktan sonraki 4. ve 7. gün arasında %15 oranında düşme olması gerekiyormuş.Ya olmazsa diye kara kara düşünüyorum bende.Kanamam hafif hafif devam ediyor.Bazen kasıklarıma gaz sancsı gibi sancı giriyor belimde ağrıyor.Şu illetten bi kurtulsam...Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…