• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik

Merhaba dış gebelik denildi bana mtx iğne olacağım değerim 103 88 arası gidip geliyor regl oldum hatta 1.5 hafta hala lekelemmeler var ama hücre olarak kalmış Rahim de yok ama ufak kürtaj tarzi parça alindi bakıldı temizlenmemis iğne olacağım ama yan etkilerinden korkuyorum 1 hafta yatış diyorlar iğne için ama kararsız kaldım
İğnenin korkulacak bir yan etkisi yok merak etmeyin

Evet geç farkedildi. Beta hatırlamıyorum. Kapalı ameliyat oldum ama herhangi bir yumurtalığım vs alınmadı sadece içerideki embriyo alındıba

Evet geç farkedildi. Beta hatırlamıyorum. Kapalı ameliyat oldum ama herhangi bir yumurtalığım vs alınmadı sadece içerideki embriyo alındı
Merhaba bisey sorucam benimde dis gebelik tanisi konuldu degerlerim cok dusuk 860 ken igne vuruldum 1 bucuk doz tekrar yükseldi kurtaj oldum 1120 oldu tekrar igne vuruldum 4 gun 869 degerim oldu bana dediler ki tupun birini almamiz lazim ameliyat olursa senjn nasıl almadilar bende tupe dokunmayin içindekini alin dedim de tupun alinmasi gerektigini soledi

Merhaba bisey sorucam benimde dis gebelik tanisi konuldu degerlerim cok dusuk 860 ken igne vuruldum 1 bucuk doz tekrar yükseldi kurtaj oldum 1120 oldu tekrar igne vuruldum 4 gun 869 degerim oldu bana dediler ki tupun birini almamiz lazim ameliyat olursa senjn nasıl almadilar bende tupe dokunmayin içindekini alin dedim de tupun alinmasi gerektigini soledi
Tabi ameliyat olcaksam bole dendi suan hcg takibi yapiyoruz dusus olcakmi 2. Kez igne yapildi çünkü

Merhaba canım, ben de iki kere dış gebelik geçirdim. İlk dış gebeliğimde senin gibi kürtaj+iğne oldum. Beta değerim çok çok düşüktü. En son kürtaj olmaya karar verdiğimde bile 103 civarındaydı. İğneden sonra daha çok yükseldi 300 civarı oldu sonra sıfırlandı. Bir yıl korundum tekrar gebe kaldım tekrar aynı yerde dış gebelik teşhisi konuldu. Bu sefer direkt ameliyat oldum. Ameliyattan sonra hiç korunmadım. Üç ay sonra hamile kaldım. Şuan sağlıklı bir gebeliğim var çok şükür
Merhaba geçmiş olsun hepinize benimde ilk defa reglim böyle gecikti 17 gün oldu iki kere test yaptım negatif iki kere kan verdim gebelik yok dün sidetli bir sancı ile acile koştum ultarsona verilmedi bayram mesaisi doktor bir tane filan kan idrar verdik enfeksiyon dedi antibiyotik filan verdi leke bsy yok ömrümde ilk defa böyle gecikme yaşıyorum mesai biter bitmez kadın doğuma gdcm ama dış gebelik olablrmi betada gebelik yok dendi

Merhaba geçmiş olsun hepinize benimde ilk defa reglim böyle gecikti 17 gün oldu iki kere test yaptım negatif iki kere kan verdim gebelik yok dün sidetli bir sancı ile acile koştum ultarsona verilmedi bayram mesaisi doktor bir tane filan kan idrar verdik enfeksiyon dedi antibiyotik filan verdi leke bsy yok ömrümde ilk defa böyle gecikme yaşıyorum mesai biter bitmez kadın doğuma gdcm ama dış gebelik olablrmi betada gebelik yok dendi
Beta negatifse korkmana gerek yok bu ay yumurtlama olmamamış olabilir

Yani yumurtlama olmamişsa regl gecikirmi
Evet mesela geçtiğimiz ay adetimin gecikti kan testi yapıldı gebelik yok. Ama Nisan ayında yumurtlama olmamış 40. Günde doktora gittiğimde daha yeni yumurtlama oluyor dedi. İlaç verdi onu kullandım henüz zamanım gelmedi

Back
X