belkıde saat farkından o sekılde cıkmıstır, doktorun ne dedı?Merhaba tüp bebek yapıldım . 8. Gün 105 10. Gün 142 çıktı moralim bozuldu saat olarak eskisinden 2 saat erken yaptırdım diye 2 saat sonra tekrar verdim . Dış gebelik için endişelenmeli miyim . Öğrendiğim gün yolculuk yapmıştım eve gelince şiddetli kasık ağrım olmuştu
Ulaşamadım maalesef mesaja dönmüyorbelkıde saat farkından o sekılde cıkmıstır, doktorun ne dedı?
ınsallahh saglıkla ılerler ,Ulaşamadım maalesef mesaja dönmüyor
Nasıl anladınız baya da artmışınsallahh saglıkla ılerler ,
ben dıs gebelık gecırdım ama benım degerım baya yuksektı 921 ıken ogrendım ..
ınsallah senınkı saglıklıdır canım
Tüp bebek miınsallahh saglıkla ılerler ,
ben dıs gebelık gecırdım ama benım degerım baya yuksektı 921 ıken ogrendım ..
ınsallah senınkı saglıklıdır canım
dogal gebelık canım,Tüp bebek mi
Tüpe birsey oldu mu siz sancı hissetmiş miydiniz ya da belirtidogal gebelık canım,
ılk uc kan deegrım cok guzel ılerledı ıkı kat arttı..
doktorum kese ıcın cagırdı degerımın 2000 cıkması gerekırken kese goremedı ve kan ıstedı 921 cıktı,
bır terslık var dedı vajınal baktı ve sag tupte gebeık gordu..
detaylı ulrutrasona vs gırdım netleşti ..
tek doz metotraksate ıgne ıle gebelık sonlandırıldı
şuan tüp bebek tedavısındeyım..
Benim doktorum da tahlilleri saatinde yaptirman onemli demisti... Saat farkinda deger oynamis olabilir canimMerhaba tüp bebek yapıldım . 8. Gün 105 10. Gün 142 çıktı moralim bozuldu saat olarak eskisinden 2 saat erken yaptırdım diye 2 saat sonra tekrar verdim . Dış gebelik için endişelenmeli miyim . Öğrendiğim gün yolculuk yapmıştım eve gelince şiddetli kasık ağrım olmuştu
hıc belırtım yoktu benım doktor şaşırdı hatta,Tüpe birsey oldu mu siz sancı hissetmiş miydiniz ya da belirti
Ben akşam 8 de verdim ilk 105 çıkmıştı 2 gün sonra akşam 6 da verdim 142 çıktı moralim bozuldu tekrar 10 da verdim yani 2 saat sonra 200 çıktıBenim doktorum da tahlilleri saatinde yaptirman onemli demisti... Saat farkinda deger oynamis olabilir canim
Merhaba suan bende aynı durumdayım hastanede yattınızmi kaç gün sürdüdogal gebelık canım,
doktorum kese ıcın cagırdı degerımın 2000 cıkması gerekırken kese goremedı ve kan ıstedı 921 cıktı,
Hiç hastanede yatmadim canım, evde geçirdim..Merhaba suan bende aynı durumdayım hastanede yattınızmi kaç gün sürdü
Merhaba çok geçmiş olsun ben ilk kimyasal gebelik geçirdim şuan da da dış gebelik dün mtx yapıldı yarın kan vericem , dış gebelik sonrası tüp bebek mi önerdi doktorunuzdogal gebelık canım,
cok gecmıs olsun canımmm, ınsallaahh duser ıgne ıle. degerın kaçtı ?Merhaba çok geçmiş olsun ben ilk kimyasal gebelik geçirdim şuan da da dış gebelik dün mtx yapıldı yarın kan vericem , dış gebelik sonrası tüp bebek mi önerdi doktorunuz
Anladım canım inşallah herşey yolunda gider, benim kimyasal diye başladı değer yükselmeye devam edince göründü ultrasonda kontrolle, 784 dü dün değerimcok gecmıs olsun canımmm, ınsallaahh duser ıgne ıle. degerın kaçtı ?
yok aslında bız tüp bebek dusunurken doğal gebelık oldu buda dış gebelik oldu ..
sonrasında 3ay bekledık tup bebek yaptırdık canım,suan trasnfer beklıyorum ..
Aminn ..Anladım canım inşallah herşey yolunda gider, benim kimyasal diye başladı değer yükselmeye devam edince göründü ultrasonda kontrolle, 784 dü dün değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?