Dış Gebelik Geçirenler ve Tüpleri alınmışlar Sonra ki Hamilelik Süreci

selmablt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
98
109
93
27
Merhaba hanımlar 2018 aralık ayında ilk hamileliğim gerçekleşti 5 haftalıkken dış gebelik olduğunu öğrendim iğneyle ilaçlarla düşürdüler 2020 ocak ayında 2 defa hamile kaldım 5 haftalıkken ikinci defa dış gebelik dediler ve sol tüpüm alındı sağ tüpümün gayet sağlıklı %85 normal yolla anne olabileceğimi söyledi doktorum benim durumda olan var mı aranızda ne kadar sonra hamile kaldınız​

Merhaba geçmiş olsun inş sağlıklı bir gebelik yaşarsınız tekrar.İki dış gebelik de aynı tüpte mi gerçekleşti acaba?ben de üç ay önce dış gebelik yaşadım ilk gebeliğimdiBu ay için doktorum korunmama gerek olmadıgını söylüyor ama ben cesaret edemedim denemeye dış gebelik geçirdiğim tarafta yumurtam büyümüş diğer tarafta da yumurtam gelişmiş ama sağdaki muhtelemen çatlayacak bugün,yarın dış gebelik yaşadığım tarafta yumurtam çatlamak üzere olduğu için korkuyorum.

Amin inşallah bir daha sende yaşamazsın rabbim bir daha göztermesin... şöyle ilk dış gebeliğimde bana iki tane iğne yapıldı ve kürtaj yapıldı doktorum 3 ay boyunca hamile kalmamam gerektiğini söyledi... evet her iki gebeliğimde sol tarafta döllenme olmuş benim sol yumurtalığım sağ yumurtalığımdan daha iyi çalışıyordu diye solda döllenme oluyordu benim en büyük hatam rahim filmi çektirmemem sana tavsiyem hamile kalmadan önce rahim filmi çektir tıkalı tüplerin varsa açılıyor en azından ben rahim filmini çektireceğim ay hamile kaldığımı öğrendim

Doktorum gerek olmadığını ameliyat olmadığım için tüplerde bi zarar olmadığını söylüyor tıkalı olsaydı döllenme de gerçekleşmezdi diyor belki darlık olabilir dedi bu ay böyle deneyin gebelik oluşmazsa çekebiliriz dedi ilk gebeliğim olduğu için tekrar etmeme ihtimalin hala yüksek diyor yani birkaç kez düşük hikayesi olsa ancak o zaman isteyecek hsg.bu şekilde yıpratmak istemiyorum diyor söylediğine göre dış gebelikten sonra sağlıklı hamilelik yaşayanlar da çok.Teşekkür ederim yanıtınız için.

şuan bende dis gebeyim benimde igneneler le düşmesini bekliyolar.benim betam 7000lrdeydi simdi en son 308di degerlerim düşüyo ama 0 olana kadar kendim takip etcem ve kontrole gitcem 15 gün hastane yattim ve kendi istegimle ciktim benim kesemde sol tüpün ustunde oluşmuş ve tehlike dediler ic kanama vs.yasayabilirsin dediler oyuzden okdr uzun sure hastane yattim simdi bekliyorum ara ara kanamalarım devam ediyo ve bundan endiseleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…