M mnzek Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2023 38 7 6 31 9 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi mnzek #1 Merhaba arkadaslar 5 Eylül de igne ile dış gebelik sonlandırıldı 9 ekim bugün ilk adetimi gördüm bu surecte korundum siz korunmayi ne zman bıraktınız ne zaman hamile kaldınız yardımcı olabilir misiniz
Merhaba arkadaslar 5 Eylül de igne ile dış gebelik sonlandırıldı 9 ekim bugün ilk adetimi gördüm bu surecte korundum siz korunmayi ne zman bıraktınız ne zaman hamile kaldınız yardımcı olabilir misiniz
Kubractn Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2023 229 422 18 36 9 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi mnzek #2 Ben kürtaj olmuştum doktor üç ay korunma verdi.Sizin kendiliğinden düşmüş iki adet sonra sanırım hamile kalmanizda sorun olmaz
Ben kürtaj olmuştum doktor üç ay korunma verdi.Sizin kendiliğinden düşmüş iki adet sonra sanırım hamile kalmanizda sorun olmaz
M mnzek Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2023 38 7 6 31 9 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi mnzek #3 Yok benimde kurtaj oldu patoloji temiz çıktı 3 ay beklemek istemiyorum o yuzden sormak istedim aslında Bir problem olsunda istemiyorum
Yok benimde kurtaj oldu patoloji temiz çıktı 3 ay beklemek istemiyorum o yuzden sormak istedim aslında Bir problem olsunda istemiyorum