DIş gebelik iğneden sonra sancı

Zynepdg1121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
14
3
1
29
Arkadaşlar ne olur yardımcı olun🙏🏻1 ay oldu neredeyse dış gebelik tanısı konulalı,hem 2 hafta önce hem 2 gün önce metotraks iğnesi yapıldı.sol tarafım da belli aralıklarla gelen batma hissi ve sancım var iğneden sonra normal bi durum mu bilmiyorum yaşayanlar lütfen bildiklerini aktarsınlar 😭😭😭

Merhaba arkadaşım bende dış gebelik geçiriyorum sol tüpümde kese görüldü.
8 ağustosta iki doz methotraxe iğne vuruldum beta değerim 1587 idi 14 ağustosta tekrar kan verdim betam 1846 çıktı ve bu değer üzerine 50 lik 1 tane daha iğne yaptı yarın tekrar kan verip betama bakılacak . Benim teşhis konduğunda 8 ağustosta kahverengi lekelenmem vardı iğneden 2 gün sonra kesildi şuanda hiç kanamam yok hafif sol tarafımda ağrı var benim merak ettiğimde kanamam olmaması normal mi ? İğne tedavisine başlayalı yarın 12.gün kanamamın olmaması acaba betam düşmüyo mu anlamına geliyor ? Sizde kanama var mı ?

Merhaba arkadaşım bende dış gebelik geçiriyorum sol tüpümde kese görüldü.
8 ağustosta iki doz methotraxe iğne vuruldum beta değerim 1587 idi 14 ağustosta tekrar kan verdim betam 1846 çıktı ve bu değer üzerine 50 lik 1 tane daha iğne yaptı yarın tekrar kan verip betama bakılacak . Benim teşhis konduğunda 8 ağustosta kahverengi lekelenmem vardı iğneden 2 gün sonra kesildi şuanda hiç kanamam yok hafif sol tarafımda ağrı var benim merak ettiğimde kanamam olmaması normal mi ? İğne tedavisine başlayalı yarın 12.gün kanamamın olmaması acaba betam düşmüyo mu anlamına geliyor ? Sizde kanama var mı ?
Bende de sol tüpümdeydi,ve ben ilk hastaneye gittiğim de beta hcg 4000den yukarı da bir seviyedeydi,çok uzun bi süreç oldu bu benim için ve bu süreçte çok yıprandım ağrıdan kanamadan beklemekten belirsizliklerden vs. ama çok şükür Rabbimin verdiği sabır herşeyin üstesinden geliyor elhamdulillah🙏🏻Kanamanın olup olmaması sıkıntı değil varsa fazla mı değil mi bu önemli çok aşırı bi kan kaybı iyi değil ama normal derecedeyse yapılan iğnenin etkisi bu kimyasal ve çok ağır bir ilaç bu bildiğin tüpe yerleşen bebeği eritiyor ve dışarı atıyor kan yoluyla bu gayet normal bu sayede kanama da azalma oluyor o eridikçe ve eridikçe beta hcg seviyesi düşüyor benim şu an öyle kanamam azaldıkça beta hcgm düştü bunu farkettim tabi kişiden kişiye değişiyorda olabilir kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.Uzun lafın kısası kendini Allah’a emanet et canım Allah’ın izniyle geçer hepsi korkmana da gerek yok o ağrıların da çok normal tabi çok şiddetli değilse bende de oldu çünkü iğneden sonra normal dedi doktorum. İnşallah yardımcı olabilmişimdir 🙏🏻

Evet şükürler olsunki bugün sonucum çıktı 923 e düşmüş dediğiniz gibi sabırla bekliycem artık çok sağolun çok teşekkür ederim

Arkadaşlar ne olur yardımcı olun🙏🏻1 ay oldu neredeyse dış gebelik tanısı konulalı,hem 2 hafta önce hem 2 gün önce metotraks iğnesi yapıldı.sol tarafım da belli aralıklarla gelen batma hissi ve sancım var iğneden sonra normal bi durum mu bilmiyorum yaşayanlar lütfen bildiklerini aktarsınlar 😭😭😭
Bende şu an senin gibiyim damardan verdiler bana ilaci hcg 515 di 2 doz aldim umarım işe yarar bekliyorum su an doktorum 1 hafta sonra gel dedi cok korkuyorum bir yerim ağrısa ödüm kopuyor umarım düşmüştür ve benim gibi herkes sağ-salim bitirir bu süreci lekelenmem ve ara ara ağrım oluyo umarım normaldir sizin sonlandı mi bitti mi

Back
X