Dış gebelik iğneden sonra sancı!!!

Zynepdg1121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
14
3
1
29
Arkadaşlar ne olur yardımcı olun1 ay oldu neredeyse dış gebelik tanısı konulalı,hem 2 hafta önce hem 2 gün önce metotraks iğnesi yapıldı.sol tarafım da belli aralıklarla gelen batma hissi ve sancım var iğneden sonra normal bi durum mu bilmiyorum ve iğne ne zaman belirtisini gösterir yaşayanlar lütfen bildiklerini aktarsınlar

İğne şu an etkisini gösteriyo.merak etme yavaş yavaş değerin düşecek şu an yasadığından daha farklı bir durum yasamayacaksın. Vücut emecek dışarı atılan birşey olmayacak lütfen sabırla bekle

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bunları duymaya çok ihtiyacım vardı kan verdim şimdi aile hekimine öğleden sonra çıkacak inşallah düşüştedir sevgiler

Beta değerleriniz kaç ? Kaçtı teşhis konduğunda ? Düşüş var mı ? Kanamanız var mı ?
merhaba arkadaşım,
Betahcg bundan yaklaşık 15 gün önce 3500 4 gün sonra tekrar kan verdim 2700 bundan 4 gün sonra yine verdim aynıydı düşmemişti dün verdim 1300 e düşmüş elhamdulillahTeşhis konulduğunda 5000 falandı,kanamam 1 Aydır var neredeyse bu yüzden tansiyonum çok düşüyor. Ama kanamanın olması lazım dedi doktor sonuç olarak ilacı atıyor ve bu sayede Rahim duvarına yapışan parçaları da temizliyormuş benim öyle oldu çünkü.

Çok teşekkür ederim şu an düşüşte zaten dün kan verdim 2700den 1300e düşmüş tabi belli aralıklarla oldu bu baya 1 buçuk ay olucak neredeyse baya uzun bir süreç ve bu süreçte insanı epey yoruyor tekrardan teşekkür ederim

evet süreç uzun oluyor maalesef..iki ay gibi sürede sıfırlandı benim dış gebeliklerim.üç defa dış gebelik geçirdim..biri iğneyle iksi doğal yoldan sıfırlandı.. psikolojik olarak zor bir süreç.. Yaşamayan anlayamaz zor bir durum. Ama daha sonra geriye dönüp baktığımda keşke biraz daha soğukkanlı sabırlı olsaydım diyorum..düşünme kendini oyala bitecek inşallah

Benimde az önce sonucum çıktı 1846 dan 923 e inmiş çok şükür yavaş yavaş düşücek artık .
Sizede Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Çok haklısınız,zor bir durum fakat dediğiniz gibi sabırlı ve soğuk kanlı olmak gerekiyor imtihan buda sonuç olarak bunu bilmemiz bizim için yeterli inşallah zamanı geldiğinde güzel evlatlarımız olur ve isteyen herkesin inşaallah çok teşekkür ederim size de çok sağolun verdiğiniz cevaplar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…