- 19 Aralık 2022
- 142
- 17
- 13
- 42
- Konu Sahibi Sibell111111
Dış gebelik yaşıyorum iğne oldum 4 gün oluyor dgerlerim yükselmiş aynı durumu yaşıyan varmı endişeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İgne sonrasi 4.gun deger yukselir 7.gun dususe gecer. 4.gun yukselmesi normal yani onemli olan 7.gunun sonund %15 dusus saglanmasi. O zaman igne ise yaramis gozuyle bakilir. Yukselis devam ederde ikinci doz uygulanir. Onda da ayni yukselis ve dusus gecerli. İkinci dozunda ise yaramadigi durumlarda operasyon son care. Gecmis olsun.Dış gebelik yaşıyorum iğne oldum 4 gün oluyor dgerlerim yükselmiş aynı durumu yaşıyan varmı endişeliyim
Benimde yükselmiş işte iğne olalı dört gün oldu yükselmiş bakalım 4 gün sonra tekrar kan vericemİgne sonrasi 4.gun deger yukselir 7.gun dususe gecer. 4.gun yukselmesi normal yani onemli olan 7.gunun sonund %15 dusus saglanmasi. O zaman igne ise yaramis gozuyle bakilir. Yukselis devam ederde ikinci doz uygulanir. Onda da ayni yukselis ve dusus gecerli. İkinci dozunda ise yaramadigi durumlarda operasyon son care. Gecmis olsun.
Normal o yukselis korkma.Benimde yükselmiş işte iğne olalı dört gün oldu yükselmiş bakalım 4 gün sonra tekrar kan vericem
Sizde yasadinizmi böyle bir süreç şimdi mutfaktaydim aniden bir sancı geldiNormal o yukselis korkma.
Ben gecen temmuz ayinda dis gebelik gecirdim ama degerim cok yukselmedi. İlk doz etkili olmadi ikinci dozda degerim dususe gecti. Agri sanci yasamadim ama aci esigim yuksektir olduysada ben anlamadim. 2 ay surdu degerin sifirlanmasi 1 ay korundum. Sonraki ay hamile kaldim insallah haziranda dogum yapicam.Sizde yasadinizmi böyle bir süreç şimdi mutfaktaydim aniden bir sancı geldi
Hayırlısı olsun cnm sağlıklı kucagana al bebeğiniBen gecen temmuz ayinda dis gebelik gecirdim ama degerim cok yukselmedi. İlk doz etkili olmadi ikinci dozda degerim dususe gecti. Agri sanci yasamadim ama aci esigim yuksektir olduysada ben anlamadim. 2 ay surdu degerin sifirlanmasi 1 ay korundum. Sonraki ay hamile kaldim insallah haziranda dogum yapicam.
Tesekkur ederim amin. İgne bi miktar bunyeyi etkiliyo yan etkileri var ama kisa sureli. Eger siddetli agri ve kanama gibi sorunlar olursa en kisa surede acile basvur.Hayırlısı olsun cnm sağlıklı kucagana al bebeğini
Senin değerlerin küçüktü kaçtı acaba tek doz neden yeterli gelmedi. Evet haklısın doktorda öyle dedi çok aşırı şiddetli olursa gel dedi ama ufak vuruşlar kanamalar bunlar normal dediTesekkur ederim amin. İgne bi miktar bunyeyi etkiliyo yan etkileri var ama kisa sureli. Eger siddetli agri ve kanama gibi sorunlar olursa en kisa surede acile basvur.
Benim 500e kadar cikti en fazla. İlk dozu degerim 300 civarinda oldum. Kimisinde oyle yeterli olmuyo ona gore ikinci doz yapiliyor yuzde 90 ikinci doz basarili oluyor.Senin değerlerin küçüktü kaçtı acaba tek doz neden yeterli gelmedi. Evet haklısın doktorda öyle dedi çok aşırı şiddetli olursa gel dedi ama ufak vuruşlar kanamalar bunlar normal dedi
Merhaba. Bende sizinle aynı süreci yaşadım. Betam hala düşüşte tedavim devam ediyor. Doktorunuz korunma önermedi mi? 2 doz olanlara bazı doktorlar 6 ay korunun diyormuş. Benim doktorumda 2 regl olman yeterli dedi. Size ne demiştiBen gecen temmuz ayinda dis gebelik gecirdim ama degerim cok yukselmedi. İlk doz etkili olmadi ikinci dozda degerim dususe gecti. Agri sanci yasamadim ama aci esigim yuksektir olduysada ben anlamadim. 2 ay surdu degerin sifirlanmasi 1 ay korundum. Sonraki ay hamile kaldim insallah haziranda dogum yapicam.
Gecmis olsun oncelikle. Benim doktorumda 1 regl donemi gecirmen yeterli demisti. Evet igneden dolayi 3 ay veya 6 ay korunma diyorlar ama bence bu durum cok kisisel. Cunku tedavi surecinde bir cok kez hemogram karaciger fonksiyonlari gibi cesitli testlerde veriyoruz. Bu testlerin sonucuna gore rahim ve tuplerin durumuna gore kisisel bir korunma sureci soylediklerini dusunuyorum. İgnede ilk 24 saatte %94 atiliyor geriye kalan 6lik dilimde olusacak gebeligi pek etkilemiyor demisti doktorum ki oylede oldu bebegim gayet saglikli buyuyor cok sukur.Merhaba. Bende sizinle aynı süreci yaşadım. Betam hala düşüşte tedavim devam ediyor. Doktorunuz korunma önermedi mi? 2 doz olanlara bazı doktorlar 6 ay korunun diyormuş. Benim doktorumda 2 regl olman yeterli dedi. Size ne demişti
Gecmis olsun oncelikle. Benim doktorumda 1 regl donemi gecirmen yeterli demisti. Evet igneden dolayi 3 ay veya 6 ay korunma diyorlar ama bence bu durum cok kisisel. Cunku tedavi surecinde bir cok kez hemogram karaciger fonksiyonlari gibi cesitli testlerde veriyoruz. Bu testlerin sonucuna gore rahim ve tuplerin durumuna gore kisisel bir korunma sureci soylediklerini dusunuyorum. İgnede ilk 24 saatte %94 atiliyor geriye kalan 6lik dilimde olusacak gebeligi pek etkilemiyor demisti doktorum ki oylede oldu bebegim gayet saglikli buyuyor cok sukur.
Eger yeni igne olduysaniz henuz yapilmamistir genelde ignenin 7.gunu istiyolar. Evet doktorum istanbul avrupada atasehirde hala kendisine gidiyorum gebelik takibimi yapiyor dogumuda o yaptiricak insallah. Amin tesekkur ederimSizin doktorunuz çok güzel açıklamış bana bu testler yapılmadı İstanbul da mı doktorunuz acaba? Çok sevindim sizin için sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yok şuan 1 ayı geçti iğne olalı o sürede hastanede yatıştaydım sürekli kan alınıyordu bakıldı belkide bana söylenmemiş olabilir. Benim betam 28 binlere kadar çıktı ilk iğneyi olduğumda şuan 400 lerdeyim sürecim biraz uzun. Doktorunuzun ismi nedir başka bir doktor önerisi almak istiyorum bende. Özel iyi bir hastaneye gidiyorum ama yinede şüpheler var içimde inşallah sizin gibi hamilelik sürecim olur.Eger yeni igne olduysaniz henuz yapilmamistir genelde ignenin 7.gunu istiyolar. Evet doktorum istanbul avrupada atasehirde hala kendisine gidiyorum gebelik takibimi yapiyor dogumuda o yaptiricak insallah. Amin tesekkur ederim
Sizin baya yukselmis ic kanama tupte hasar gibi durumlar oldu mu? Benim hafif ic kanamam vardi sadece erken fark ettim ama cok yukselmeden halledildi. Malesef uzun ilerleyen bir surec evet. İnsallah Allah en kisa surede saglikla agiz tadiyla nasip etsin. Benim doktorum hastanede degil kendi muayenehanesine gidiyorum hizmet hastanesiyle anlasmali. Dr.Ugur Kal doktorum ozelden yazarsan numarasini konumunuda atayimYok şuan 1 ayı geçti iğne olalı o sürede hastanede yatıştaydım sürekli kan alınıyordu bakıldı belkide bana söylenmemiş olabilir. Benim betam 28 binlere kadar çıktı ilk iğneyi olduğumda şuan 400 lerdeyim sürecim biraz uzun. Doktorunuzun ismi nedir başka bir doktor önerisi almak istiyorum bende. Özel iyi bir hastaneye gidiyorum ama yinede şüpheler var içimde inşallah sizin gibi hamilelik sürecim olur.
Sizin baya yukselmis ic kanama tupte hasar gibi durumlar oldu mu? Benim hafif ic kanamam vardi sadece erken fark ettim ama cok yukselmeden halledildi. Malesef uzun ilerleyen bir surec evet. İnsallah Allah en kisa surede saglikla agiz tadiyla nasip etsin. Benim doktorum hastanede degil kendi muayenehanesine gidiyorum hizmet hastanesiyle anlasmali. Dr.Ugur Kal doktorum ozelden yazarsan numarasini konumunuda atayim
Benim 7 günde 3200 den 2500 e düştü ne kadar sürüyor 2. Dozu da yapmadı doktor takip ediyoruz suanNormal o yukselis korkma.
Dususe gectiyse 2.dozu yapmiyolar ilk doz ise yaramis ne guzel. Tamamen 0lanmasi uzun surebiliyor doktorunuz belli araliklarla beta ister yineBenim 7 günde 3200 den 2500 e düştü ne kadar sürüyor 2. Dozu da yapmadı doktor takip ediyoruz suan
Maalesef yarın etkenden ameliyata giricem kananamam var doktor korkmiyim diye birşey söylemedi sabah ameliyat olucamDususe gectiyse 2.dozu yapmiyolar ilk doz ise yaramis ne guzel. Tamamen 0lanmasi uzun surebiliyor doktorunuz belli araliklarla beta ister yine