Dış gebelik iğnesi

srnlu kdn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
15
1
16
31
Kızlar 10 gündür hastanedeyim artık gücüm tükendi kürtaj oldum şimdi iğne yapıldı iğne yapılan değerim 625 ti 3 günde 950 yükseldi kanamam ve ağrım var bu durumu yaşayanlar bana bişey söylesin

canım selam..
bende 6temmuzda ıgne oldum degerım 921di. eve geldım ıgne sonrası 3.gün degerım 1200 yukselmıstı bu normal..3. gun yukselebılıyor. 7.gün 663e dusmustu ertesı gunde kanamama oldu 5 gun surdu..
bugun degerım 45e dusmus cok sukurr.

senınde ınsallah bu sekılde ılerler korkma ınsallah degerınde yuksek degı hatta benımkınden bıle dusukken ıgne olmussun.

çok agrın var mı?
kanama var ıse degerın dusmustur tekrar ne zaman kan vereceksın ?
ben hıc hastanede yatmadım ıgne oldum eve geldım

Benimde kanamam var ya hep ağrım var dün patladı sandım sakat oldum resmen ayrıca çok korkuyorum o ağrıdan sonra kanamam kırmızıya döndü çok korkuyorum yine yüksek gelecek diye 10 gündür hastanedeyim kollarım da damar kalmadı heryerin kömür gibi

çok agrın var mı?
kanama var ıse degerın dusmustur tekrar ne zaman kan vereceksın ?
ben hıc hastanede yatmadım ıgne oldum eve geldım
Bana iç kanamam olduğunu hastaneden çıkamayacağımı söylediler ağrım ilk kez dün çok şiddetli yaşadım o ağrıdan sonra pembe kanamam kırmızı oldu iki gün kaldı 7 günüme ama 10 günüm kürtaj oldum iğne zaten ağır o kadar çaresizim ki

Ah canım ya İnsallaaahh degerin düşmüştür de bu günler geçip gider

Çok geçmiş olsun ya, insallahh bir an önce atlatırsın. Hastanede olman güzel orda herşeyini takip ediyorlardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…