- Konu Sahibi angel_of_wind
Ne oldu canım? Son durum nedir yazmamışsın 2 gündür...
canım hala netleşmedi ki öyle şeyler duyuyorum ki eve geldiğimde buraya bile yazmaya halim kalmıyo.değerlerim baştan beri 303 birgün sonra 337 birgün sonra özel hastanede 638 hemen ertsi gün 886 yani bu iki test arasında bir gün geçmemişti 886dan bir gün sonra 1375 ve en son bugün aldığım sonuç 2231.eğitim ve araştırma hastanesindeki doktorlar değerlerin sonradan kabul edilebilir seviyeye geldiğini söylüyo ama keseyi göremiyorlar malesef ama özeldeki doktorum bunların ikiye katlanmadığı için iyi artışlar olmadığını ve hemen kürtaj olmam gerektiğini söylüyo.bu gün devletteki doktorlara bu durumu söyledim onlar şimdilik buna gerek olmadığını takibe devam etmemiz gerektiğini söylüyo ama bi taraftan da hala dış gebelik olma ihtimali var diyorlar.cuma günü testi yenilememi istediler ve değerin 4000_4500 arası bişey cıkması gerektiğini ve hala o zamanda göremezsek dış gebelik olduğunu söylediler bu gün.bende burda keseyi taaa 6 yada 7.haftalarda bile görenleri okudum kafam hala allak bullak yani ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi şimdi nasıl beklerim cumayı hiç bi fikrim yok Allaha emanet ne diyim ki