Açık ameliyatta yumurtalıklar yıpranıy diyorlar o beni korkutuyorKahverengi kan eski kan demektir. Benim iğne öncesi oluyordu sonra kirmiziya dönmüstu. Neden ameliyat istemiyorsun ? Doktoruna güvenmen en iyi karar bu konuda. Çunku dış gebelik ihmale gelecek bir konu degil
Teşekkür ederim Allah razı olsundış gebeliğin hayati tehlikesi oldugunu biliyorum sadece ,
geçmiş olsun ihmal etme lütfen
Geçmiş olsun iğne olduğunuzda değeriniz kaçtı birde kaç mg lık iğne oldunuz.
İğneden 5 gün sonra değerin yükselmesi normal 7. Günden itibaren düşmeye başlıyor eğer düşmezse bir iğne daha yapılabilir. Süreç zor malesef ama iğneyle düşer inşallah değeriniz.1720 değerim vardı 50mglık iğne oldum iğneden 5gün sonra değerim 1817 oldu doktor ameliyat dedi çok yıpratıcı bir süre
Bugün doktora gittim düşmüş değerim ama doktor yetersiz dedi bir iğne daha vurdu olmazsa haftaya ameliyatla alacaklarİğneden 5 gün sonra değerin yükselmesi normal 7. Günden itibaren düşmeye başlıyor eğer düşmezse bir iğne daha yapılabilir. Süreç zor malesef ama iğneyle düşer inşallah değeriniz.
İkinci iğneden sonra düşer merak etmeyin biran önce kurtulursunuz insallahBugün doktora gittim düşmüş değerim ama doktor yetersiz dedi bir iğne daha vurdu olmazsa haftaya ameliyatla alacaklar
Allah razı olsun inşallahİkinci iğneden sonra düşer merak etmeyin biran önce kurtulursunuz insallah
Merhaba canım benim de değerim 2. İğnenin 10. Gününde düştü. Hemen ameliyat olma bence. 2. İğnenin 10. Gününe kadar bekle şikayetin olmadıkçaHanımlar merhaba acaba benim gibi olan varmı aranızda 7gün önce metotreksat iğnesi vuruldum dış gebelik için bugüne kadar bir şeyim yoktu ama bugün kahverengi kanamam oluyor ağrım yok arada titremem var doktor açık ameliyat yapalım dedi ama istemiyorum bu durumu yaşayan varmı yardımcı olabilirmi bana
Merhaba hayırlı akşamlar 2.iğneden sonra kanamam artı birde adet sancısı gibi sancı çekiyorum sizde oldumu acabaMerhaba canım benim de değerim 2. İğnenin 10. Gününde düştü. Hemen ameliyat olma bence. 2. İğnenin 10. Gününe kadar bekle şikayetin olmadıkça
Evet benim de 2. İğneden sonra adet kanı gibi fazlalaşmıştı normal. Ağrılarım da adet sancısı gibiydi. Katlanamayacak kadar olmadı.M
Merhaba hayırlı akşamlar 2.iğneden sonra kanamam artı birde adet sancısı gibi sancı çekiyorum sizde oldumu acaba
Çok teşekkür ederim içim rahatladı ameliyattan korkuyordumEvet benim de 2. İğneden sonra adet kanı gibi fazlalaşmıştı normal. Ağrılarım da adet sancısı gibiydi. Katlanamayacak kadar olmadı.
Evet canım insan korkuyor ama sabırlı olmak gerek. Yavaş yavaş normale dönüyor değer cunku.Çok teşekkür ederim içim rahatladı ameliyattan korkuyordum
1720den 84e düşmüşüm iyimi acabaEvet canım insan korkuyor ama sabırlı olmak gerek. Yavaş yavaş normale dönüyor değer cunku.
Çok iyi hem de bayağı düşmüş. 3-4 güne sıfırlanır sizin. Suan 84’se biter yakında iyi bari canım çabuk düştü sizin. Benim sıfırlanması 35 günü bulmuştu1720den 84e düşmüşüm iyimi acaba
Allah sizede bir daha yaşatmasın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsinÇok iyi hem de bayağı düşmüş. 3-4 güne sıfırlanır sizin. Suan 84’se biter yakında iyi bari canım çabuk düştü sizin. Benim sıfırlanması 35 günü bulmuştu
İnşallah canım isteyen herkeseAllah sizede bir daha yaşatmasın inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?