Dış gebelik mi bu ?

emineaydun61

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
6
0
16
31
Merhaba son adet tarihime göre 10. Haftamdayim 6.ve 7. Haftalarimda açık kırmızı yani pembe kanamam oldu acile gittim ilaç verdiler. Karından bakınca görünmedi kese ve alttan baktılar. Sonraki hafta gittim kontrole aynı şekilde alttan görebildiler erkendir dedim geç döllenme olmuştur dedim önemsemedim. Fakat 10.haftamda kontrole gittiğimde yine aynı şekilde alttan bakınca gördü. Beta HCG 14.000 çıktı doktor enteresan bir durum dedi ve araştırmalarım beni hep dış gebeliğe yönlendirdi benimle aynı durumu yaşayan var mı? İçimi kemiren kurtlara dur derseniz sevinirim

Dış gebelik olsa alttan baktıklarında farkederlerdi. Burda heralde 11.haftaya kadardı karından görünmeyen arkadaş var hep alttan muayene oldu

Kese gördüyse doktor yerleşim yerine bakmıştır dış gebelik olsa alttan muayene de anlar hemen müdahale etmek isterdi çok riskli bi durum tüplere yerleşip dönüşü olmayan hasarlar bırakabilir bunu doktorlar göze almaz istisna olabilir yada keseniz mi gelişmiyor acaba

Gelişiyor hatta kalp atisini duyduk. Ama canlı dış gebelikler mevcut. Belli bir seviye Beta HCG sonrası ultrason ile karından görünmesi gerekiyor ve her kontrole gittiğimde alttan görebildiler

Ters rahimdir. Ters rahim olduğunda ilk haftalar karından görünmez, vajinal görülür. Doktorun bunu bilmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…