Dış gebelik mi kimyasal mı ):

Merhabalar yarin adetim geçeli 1 hafta olcak.adetime 3 gün kala yani 5 temmuzda beta 22 ,7 temmuzda 84,9 temmuzda 229 ve dün yani 13 temmuzda 336 idi.doktorum sağlıklı diyor çünkü progestanim 38 çıktı ama bana mantıklı gelmiyor .dış gebelik değil diyor.testler farklı laboratuvarda yapıldı yarin son testi verdiğim yerde tekrar test vericem.boyle bir durum yaşayan varsa bana bilgi verebilir mi ? Bn beta nin yükseleceğini sanmiyorum);
merhaba benimde iki günde bir 4 katı arttı bizde çok endişelendik ama şükür keseyi gördük her yüksek dış demek değil yani içinizi ferah tutun sağlıkla ilerlesin inşallah

Evet cnm keseyi gördük çok şükür darısı sana insallh çok yorucu bir süreçti insallh senden de gzl haberler alrz

Evet cnm keseyi gördük çok şükür darısı sana insallh çok yorucu bir süreçti insallh senden de gzl haberler alrz
Beta kaç ile gördünüz acaba keseyi? Vajinal mi yoksa karından mi? Bir de kaç haftaliksinzi tam olarak? Değerlerimiz orantılı da ondan soruyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah 😍♥️😍

2 gün once(pazar) 1831 di cnm karından göremedi alttan muayene ile gördü bgun tam 6 hafta oldu(: darısı sana insallh(:

Back
X