- 25 Temmuz 2024
- 313
- 106
- 23
- Konu Sahibi pembesekerimm
-
İnşallh kimyasaldır dış değildirMerhaba burada belki yazdıklarımı okuyanlar olmuştur.
Sat 22 Haziran'dı. İlk gebeliğimdi. Beta değerlerim
24 temmuz 71,07
26 temmuz 146,46
30 temmuz 183
31 temmuz 142
iki doktora göründüm. İkisinde de alttan muayene oldum. Hiçbir şekilde tüplerimde yumurtalıklarımda bişey görünmedi. Sadece rahim çok kalın dediler.
İlki ilaç vermeden direkt kürtaj olman gerekiyor dedi. İkimci doktor tamamen kürtaja karşı. Mtx iğnesi vericem gerekirse 2 doz olucaz ama kürtaj yapmıcaz dedi. Bugün tekrar kan vericem belki kendiliğinden de atar dedi. Ancak benim ne ağrım ne kanamam ne başka bişeyim var. Bu konuda bilgisi olan beni yönlendirebilir mi?
Not: ikinci gittiğim doktora güvenim sonsuz.
değerim sonradan 114 oldı bugün yine bakacaklar. ancak kanamam olmuyorİnşallh kimyasaldır dış değildir
Ağrın var mıdeğerim sonradan 114 oldı bugün yine bakacaklar. ancak kanamam olmuyor
bugün ağrım hafif hafif başladıAğrın var mı
Dikkat et kontrol altında ol dış gebelikten bir tüpüm alındı ama benim değerim çok iyi artıyordu 7000 civarı ameliyat olmuştum acil eğer kanaman olursa zaten kimyasaldır atarsın hemen değerin epey düşük çünkübugün ağrım hafif hafif başladı
64 oldu değerim kanamam başladı ama ağrım şiddetliDikkat et kontrol altında ol dış gebelikten bir tüpüm alındı ama benim değerim çok iyi artıyordu 7000 civarı ameliyat olmuştum acil eğer kanaman olursa zaten kimyasaldır atarsın hemen değerin epey düşük çünkü
Merhaba. Beta HCG düşüşe geçince kimyasal gebelik oluyor diye biliyorum. Ben de yaşamıştım. Geçmiş olsun.Merhaba burada belki yazdıklarımı okuyanlar olmuştur.
Sat 22 Haziran'dı. İlk gebeliğimdi. Beta değerlerim
24 temmuz 71,07
26 temmuz 146,46
30 temmuz 183
31 temmuz 142
iki doktora göründüm. İkisinde de alttan muayene oldum. Hiçbir şekilde tüplerimde yumurtalıklarımda bişey görünmedi. Sadece rahim çok kalın dediler.
İlki ilaç vermeden direkt kürtaj olman gerekiyor dedi. İkimci doktor tamamen kürtaja karşı. Mtx iğnesi vericem gerekirse 2 doz olucaz ama kürtaj yapmıcaz dedi. Bugün tekrar kan vericem belki kendiliğinden de atar dedi. Ancak benim ne ağrım ne kanamam ne başka bişeyim var. Bu konuda bilgisi olan beni yönlendirebilir mi?
Not: ikinci gittiğim doktora güvenim sonsuz.
Eğer bidaha değer yükselmezse kimyasaldır canım ama değer tekrar yükselirse dış gebeliktir 2 gün sonra tekrarlarsın kanı64 oldu değerim kanamam başladı ama ağrım şiddetli
Kimyasal o zaman64 oldu değerim kanamam başladı ama ağrım şiddetli
doktor direkt kimyasal dedi 3 düşüş gördük kanda, kanama başladı ağrım çok fenaEğer bidaha değer yükselmezse kimyasaldır canım ama değer tekrar yükselirse dış gebeliktir 2 gün sonra tekrarlarsın kanı
kanamam başladı ama onunla birlikte şiddetli regl ağrısı da yaşıyorum doktorum süreci biliyorBeta hcg durumunu bilmiyorum ama benim sol tarafımda çok ciddi ağrı ile acilen ameliyata alındım. Onun öncesinde ne kanama ne ağrı vardı. İç kanama geçirdim. O yüzden çok çok dikkatli olun. Ufak bir ağrınız olsa dahi hemen doktora gidin.
şuan doktor ne yapmayı planlıyor peki 3 düşüş sonrası tekrar beta istemedi mi. Bu arada özel takiplimisinizdoktor direkt kimyasal dedi 3 düşüş gördük kanda, kanama başladı ağrım çok fena
betam benim çok yükselmemişti. Ultrasonla da bakılmıştı. Kanamam başladı zatenşuan doktor ne yapmayı planlıyor peki 3 düşüş sonrası tekrar beta istemedi mi. Bu arada özel takiplimisiniz
Canım illa da dış gebelik demiyorum zaten ama bazı doktorlar kestirip attığı için her ihtimale karşı bilgilendirmeye çalışıyorum niyetim korkutmak değil. Benim de değerim en fazla 599 olmuştu ama sürekli düşüp çıkıyordu en son 200 civarı dış gebelik olduğu belli olmuştu ve en başından beri de kanamam vardıbetam benim çok yükselmemişti. Ultrasonla da bakılmıştı. Kanamam başladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?