Dış gebelik mi

Kuzum selam yazdıklarını baştan sona okudum ben yeni dış gebelik yaşadım hatta değerim hala tam düşmedi her hafta beta ya baktiriyorum düşüşü kontrol ediyoruz şimdi anlattıkların bir artıp bir yukselmesi dış gebeliğe çok benziyor ve dış gebelik geç kalınırsa çok riskli bu durum ciddi bir durum lütfen iyi bir doktora hemen git dış gebelikse beta daha yükselmeden iğneyle sonlandırma şansları oluyor ancak ilerlerse ameliyata gidiyor ve hayatı bir önem taşıyor.tup saç teli kadar ince birsey ve bebek Rahime değil de oraya tutunup büyürse o tüpü patlatıyor ve iç kanamaya sebep oluyor seni korkutmak için değil sadece eğer böyle bir durum varsa erken davranmanın nekadar önemli olacağını anlatmak için yazıyorum.lutfen iki günde bir beta ya baktır ve iyi bir doktora git gerekiyorsa doktorunu değiştir.benim dış gebeligime üç doktir birden bakıp karar verdiler .bizide bilgilendir elimden geldiğince sorun olursa yanıtlarım bu konuyu çok araştırdım ve baya hakimim
Bide sizinki bu şekilde ciddi düşüş ve yükseliş oldu mu birazdan tekrar beta verecem umarım kimyasaldir bı umut diyorum

Deger
Kuzum selam yazdıklarını baştan sona okudum ben yeni dış gebelik yaşadım hatta değerim hala tam düşmedi her hafta beta ya baktiriyorum düşüşü kontrol ediyoruz şimdi anlattıkların bir artıp bir yukselmesi dış gebeliğe çok benziyor ve dış gebelik geç kalınırsa çok riskli bu durum ciddi bir durum lütfen iyi bir doktora hemen git dış gebelikse beta daha yükselmeden iğneyle sonlandırma şansları oluyor ancak ilerlerse ameliyata gidiyor ve hayatı bir önem taşıyor.tup saç teli kadar ince birsey ve bebek Rahime değil de oraya tutunup büyürse o tüpü patlatıyor ve iç kanamaya sebep oluyor seni korkutmak için değil sadece eğer böyle bir durum varsa erken davranmanın nekadar önemli olacağını anlatmak için yazıyorum.lutfen iki günde bir beta ya baktır ve iyi bir doktora git gerekiyorsa doktorunu değiştir.benim dış gebeligime üç doktir birden bakıp karar verdiler .bizide bilgilendir elimden geldiğince sorun olursa yanıtlarım bu konuyu çok araştırdım ve baya h

Back
X