Merhaba, ilk kez yazıyorum. 13 şubatta beta değerlerim 385 çıktı 16 şubatta 1380 oldu. Akşamına kanamam oldu. Acile gittim. Acilde alttan ve ultrasonla muayene ettiler. Bişe göremediler tekrar beta baktılar. 1662 çıktı. Doktor yeterli artmamış dedi. Yarın gel dedi. Mecbur yarın gittim beta baktılar 1550 ye düşmüştü. Büyük ultrasona soktular beni yine bişe göremediler. Alttan muayene etti yine başka bir doktor. Sol yumurtalığımda yapışık 13 mm boyunda bişe izlendi dedi. Dış gebelik mi yoksa kist mi anlamadım dedi uzmana gözük dedi. Uzmandan randevu alamıyorum sıra yok. Acil uzmana yönlendirdi diyorum yine alamayız diyorlar. Kasık ağrılarım bacağıma vurdu acildeki doktora dedim benim yapcak bişeyim yok dedi. Ağlayarak eve döndüm. Kanamam devam ediyor. Adet kanaması gibi aynı. Bana ne önerirsiniz. Acildeki doktor en son yumurtalığını alabiliriz dedi. Korkuyorum daha 26 yaşındayım hiç cocugum yok . Napacağımı şaşırdım ne olduğunu dahi çözemediler. Nasıl olcak kimyasal gebelik midir bu yoksa dış gebelik midir? Maksimum 25 günlük olcaktı bebek. Yardımcı olur musunuz?