25 Ekim 2019 son adet tarihim. 24 kasımda Beta hgc yaptırdım 156, 7 çıktı gebe olduğumu söylediler. 9 Aralık 2019 tarihinde Doktorum keseyi gördü ama bebeği göremedigini söyleyerek kan testi istedi. Sonucum 14547,57 çıktı. Aralıgın 11 inde tekrar çagırdı tekrar kan testi yaptı bunda da 20638,47 çıktı. Ultrason ile tekrar bakmadı degerin pek umdugum gibi çıkmadı dedi ve haftaya tekrar gel. Diyerek dış gebelik olabilecegini söyledi. Başına böyle bir durum gelen oldu mu sizce dış gebelik mi yoksa normal gebelik mi Doktorum korkuttu beni.
25 Ekim 2019 son adet tarihim. 24 kasımda Beta hgc yaptırdım 156, 7 çıktı gebe olduğumu söylediler. 9 Aralık 2019 tarihinde Doktorum keseyi gördü ama bebeği göremedigini söyleyerek kan testi istedi. Sonucum 14547,57 çıktı. Aralıgın 11 inde tekrar çagırdı tekrar kan testi yaptı bunda da 20638,47 çıktı. Ultrason ile tekrar bakmadı degerin pek umdugum gibi çıkmadı dedi ve haftaya tekrar gel. Diyerek dış gebelik olabilecegini söyledi. Başına böyle bir durum gelen oldu mu sizce dış gebelik mi yoksa normal gebelik mi Doktorum korkuttu beni.
Normalde 5. Hafta kese 6.hafta bebek görünüyor. Ancak geç döllenme olabilir, onuda doktor kesenin boyundan hesaplayabilir. Bence başka doktora da gidebilirsiniz.
O ihtimalde var ama..
Ama tamamen diş demis.
Bebek gorunmuyorsa batına baktiysa tuplerde sivi varsa mumkun olabilir tabiki.
Ama boş gebelik ihtimalide yuksek olabilir
O ihtimalde var ama..
Ama tamamen diş demis.
Bebek gorunmuyorsa batına baktiysa tuplerde sivi varsa mumkun olabilir tabiki.
Ama boş gebelik ihtimalide yuksek olabilir
ya bellı bı sevıyeye geldıkten sonra mısal 10000 den sonra artık daha yavas artar bu bhcg 2 gunde 2 kat olmaz . 3 gunde artmaya baslasa gene oluyo .neden korkutuyo kı doktoru. :S bence baska bı doktora gorunmek daha mantıklı.
Ben yasadim dış gebelik ve beta 15.000 lerdeydi ama kese falan gözükmemişti. Degerlere bakildiinda diş gibi gorunuyor ama kese görünmüş sonuçta baska dr a gidin bir an önce