• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik mi yardım edin nolur

biriste120

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2025
17
1
1
24
Herkese merhaba ben şuan hamileyim ama dış gebelik mi bilmiyorum 9 Kasım 11 ve 13 kasımda kan verdiğimde beta 34 39 50 şeklinde artış yapmıştı bana kimyasal veya dış gebelik olabilir denildi bi kaç doktora gittim 1 hafta beklemem gerektiği söylendi dün 21 Kasımdı ve ben kan verdim beta 3059 olmuş nolur anlayan biri yardım etsin bide ara sıra alt karın ağrım oluyor

Herkese merhaba ben şuan hamileyim ama dış gebelik mi bilmiyorum 9 Kasım 11 ve 13 kasımda kan verdiğimde beta 34 39 50 şeklinde artış yapmıştı bana kimyasal veya dış gebelik olabilir denildi bi kaç doktora gittim 1 hafta beklemem gerektiği söylendi dün 21 Kasımdı ve ben kan verdim beta 3059 olmuş nolur anlayan biri yardım etsin bide ara sıra alt karın ağrım oluyor
Merhaba geçmiş olsun öncelikle eğer kimyasal olsaydı bu kadar artmazdı. Muhtemelen dış gebelik hemen doktora gitmeniz gerekir çünkü iç kanama riski var. Benim değerim 2250 civardıydı tek doz Mtx iğnesiyle kurtuldum çok şükür. Bi an önce lütfen doktora gidin büyümeyi durdurmanız lazım

Başta nolmus bilmiyorum da 1 haftada çok mükemmel artmış. Bence toparlamis insallah tutunur annesine ve dış gebelik değildir diye dua edicem:) tekrar ne zaman kontrole gideceksin? En azından kese görünebilir artık

Başta çok yavaş artmış sonradanda bi anda artmış anlayamadım açıkçası. Kimyasal olsa bu kadar artmadan düşerdi ama dış gebelik olabilir. Stres yapmayın sağlıklı olma ihtimali de var bebişi etkilemeyin inşallah öyle bir şey yoktur. Değer 3000 çıktıysa kese görünür kontrole gidin bir bakın bence artık hcg vermeyin. Sata göre de hesaplayın ortalama 5 buçuk haftalıkken kese 6 ortalarında da bebek görünür

Başta nolmus bilmiyorum da 1 haftada çok mükemmel artmış. Bence toparlamis insallah tutunur annesine ve dış gebelik değildir diye dua edicem:) tekrar ne zaman kontrole gideceksin? En azından kese görünebilir artık
Acile gitsem olur mu ki bişey yapılır mı

Acile gitsem olur mu ki bişey yapılır mı
Bence zaten acile gidin eğer dış gebelik varsa tüplerinizi patlatır Allah korusun. İç kanamaya sebep oluyor.
Değer şuan çok artmış eğer rahim içi gebelikse keseyi rahimde görür doktor. Değilse de tüplerde görünür.
İnşallah normal gebeliktir ama ihmal etmeyin hemen gidin.

Keseyi görmeniz gerekiyor bu değerle kese yoksa büyük ihtimalle dış gebelik hemen müdahale edilmesi gerekiyor tüplere yapışırsa tüple beraber alınabilir ilerki zamanlarda gebe olmanızı daha da zorlaştırır bu durum

Bu haftalarda görüyoruz denildi ne yapmam lazım
Canım sakin ol bekle hem sağlıklı hemde boş gebelik yaşamış biri olarak sana tavsiyem sakince bekle sağlıklı gebeliğimde 4bini geçmiş betayla bebek göremediler kese varsa ümitte vardır güzel iyi düşün inşallah sağlıklı gebeliktir ayrıca kacinci haftan adetin ne kadar geçti pcos var mıydı

Back
X