Dıs gebelik mi yardimci olun lutfen

Ben de merak ettim sizi şükür baya yükselmiş .Salı günü bir daha keseyi görmek için mi gideceksiniz? Gözünüz aydın.

Ben de merak ettim sizi şükür baya yükselmiş .Salı günü bir daha keseyi görmek için mi gideceksiniz? Gözünüz aydın.
Insallah doktorum salı günü görelim dedi heyecanla bekleyecegim. Ama büyük ihtimal cuma günü giderim iyice bekleyip ihtimal kalksın diye. Böyle zor oluyor özele gidiyorum boşu boşuna masraf etmek istemiyorum

Insallah doktorum salı günü görelim dedi heyecanla bekleyecegim. Ama büyük ihtimal cuma günü giderim iyice bekleyip ihtimal kalksın diye. Böyle zor oluyor özele gidiyorum boşu boşuna masraf etmek istemiyorum
İyi haberlerinizi bekliyorum Ben de Pazartesi günü kalp atışlarını duymak için gideceğim hayırlısıyla .Ben de çok heyecanlıyim.Allah herkesin gönlüne göre versin.

Insallah doktorum salı günü görelim dedi heyecanla bekleyecegim. Ama büyük ihtimal cuma günü giderim iyice bekleyip ihtimal kalksın diye. Böyle zor oluyor özele gidiyorum mas
İyi haberlerinizi bekliyorum Ben de Pazartesi günü kalp atışlarını duymak için gideceğim hayırlısıyla .Ben de çok heyecanlıyim.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Siz kaç haftalık olacaksınız pazartesi günü. Birde belanızı kac olmuş olacak

Betaniz yazmıştım otomatik düzeltme degistirmis

Ben 6 +1 günlük olacağım Pazartesi günü .Geçen Cuma günü keseyi gördük.10 gün sonrasına yani Pazartesi gününe randevu verdi doktorum.
Betam en son 1177 çıkmıştı .O gün keseyi gördük.Gecen pazartesi günü 5434 çıktı beta değerim.Yalniz 1177 den sonra bir daha istemedi doktor beta değerimi sağlık ocağındaki rutin tahlillerde aile hekimi yazmış oradan öğrendim.Kese gorundukten sonra değere bakmıyorlar diye biliyorum.

İnşallah benimde kese ve bebek görünür gerçekten çok stresli bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…