inşaallah güzel haberler ile dönelim yarınnBenim ayın 28inde 105 çıktı, 30unda 330 civarı çıktı. 330 çıkınca doktorum cuma günü gel muhtemelen keseyi görürüz dedi. Bakalım :)
Allah hayırlısını versin inşallah.Dualarim sizinle.Ben de pazartesi günü kalp atışını duymayı umuyorum.Allah yardımcımız olsuninşaallah dua beklerim
İnşallahhinşaallah güzel haberler ile dönelim yarınn
Birazdan girecegim
Ayy hadi inşallah görürsün minişiniBirazdan girecegim
Sende durum nasilAyy hadi inşallah görürsün minişini
Ben de 1 saat önce gittim gördüm şükür sorunsuz. 4 haftalıkSende durum nasil
Dua bekliyorum bende sıra dayimBen de 1 saat önce gittim gördüm şükür sorunsuz. 4 haftalık
İnşallah sen de sorunsuz görürsün keseyi. Rabbim gönlüne göre versinDua bekliyorum bende sıra dayim
Benim daha erken olduğunu söyledi kese görünmez dedi . Salı günü görebileceklerini söyledi. Rahim kalınlasmis dediİnşallah sen de sorunsuz görürsün keseyi. Rabbim gönlüne göre versin
Bugün değerim 2915 olmus hamdolsun çok mutluyum . En son 2 gün önce 960 idiİnşallah sen de sorunsuz görürsün keseyi. Rabbim gönlüne göre versin
Ben de merak ettim sizi şükür baya yükselmiş .Salı günü bir daha keseyi görmek için mi gideceksiniz? Gözünüz aydın.Bugün değerim 2915 olmus hamdolsun çok mutluyum . En son 2 gün önce 960 idi
Ben de merak ettim sizi şükür baya yükselmiş .Salı günü bir daha keseyi görmek için mi gideceksiniz? Gözünüz aydın.
Insallah doktorum salı günü görelim dedi heyecanla bekleyecegim. Ama büyük ihtimal cuma günü giderim iyice bekleyip ihtimal kalksın diye. Böyle zor oluyor özele gidiyorum boşu boşuna masraf etmek istemiyorumBen de merak ettim sizi şükür baya yükselmiş .Salı günü bir daha keseyi görmek için mi gideceksiniz? Gözünüz aydın.
İyi haberlerinizi bekliyorumInsallah doktorum salı günü görelim dedi heyecanla bekleyecegim. Ama büyük ihtimal cuma günü giderim iyice bekleyip ihtimal kalksın diye. Böyle zor oluyor özele gidiyorum boşu boşuna masraf etmek istemiyorum
Ben de merak ettim sizi şükür baya yükselmiş .Salı günü bir daha keseyi görmek için mi gideceksiniz? Gözünüz aydın.
Insallah doktorum salı günü görelim dedi heyecanla bekleyecegim. Ama büyük ihtimal cuma günü giderim iyice bekleyip ihtimal kalksın diye. Böyle zor oluyor özele gidiyorum masBen de merak ettim sizi şükür baya yükselmiş .Salı günü bir daha keseyi görmek için mi gideceksiniz? Gözünüz aydın.
Siz kaç haftalık olacaksınız pazartesi günü. Birde belanızı kac olmuş olacakİyi haberlerinizi bekliyorumBen de Pazartesi günü kalp atışlarını duymak için gideceğim hayırlısıyla .Ben de çok heyecanlıyim.Allah herkesin gönlüne göre versin.
Betaniz yazmıştım otomatik düzeltme degistirmisInsallah doktorum salı günü görelim dedi heyecanla bekleyecegim. Ama büyük ihtimal cuma günü giderim iyice bekleyip ihtimal kalksın diye. Böyle zor oluyor özele gidiyorum mas
Siz kaç haftalık olacaksınız pazartesi günü. Birde belanızı kac olmuş olacak
Ben 6 +1 günlük olacağım Pazartesi günü .Geçen Cuma günü keseyi gördük.10 gün sonrasına yani Pazartesi gününe randevu verdi doktorum.Insallah doktorum salı günü görelim dedi heyecanla bekleyecegim. Ama büyük ihtimal cuma günü giderim iyice bekleyip ihtimal kalksın diye. Böyle zor oluyor özele gidiyorum mas
Siz kaç haftalık olacaksınız pazartesi günü. Birde belanızı kac olmuş olacak
İnşallah benimde kese ve bebek görünür gerçekten çok stresli bir süreçBen 6 +1 günlük olacağım Pazartesi günü .Geçen Cuma günü keseyi gördük.10 gün sonrasına yani Pazartesi gününe randevu verdi doktorum.
Betam en son 1177 çıkmıştı .O gün keseyi gördük.Gecen pazartesi günü 5434 çıktı beta değerim.Yalniz 1177 den sonra bir daha istemedi doktor beta değerimi sağlık ocağındaki rutin tahlillerde aile hekimi yazmış oradan öğrendim.Kese gorundukten sonra değere bakmıyorlar diye biliyorum.
Erken öğrenmek strese sokuyor evet.Cunku kesenin ve bebeğin gorunmesi için çok erken bir süreçte öğrendim ben.Beklemek hem stresli hem de heyecanlı doğru.Allah herkesin gönlüne göre versin .İnşallah benimde kese ve bebek görünür gerçekten çok stresli bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?