Regl 7 gün gecikince testte pozitif çıktı. Bugün doktora gittim beta hcg 1756 çıktı. Doktor keseyi göremedi. Geç döllenmede beta hcg değeri böyle olabilir dedi. Normalde bu değere göre 5 haftalık olmalı ancak kese görünürdü o zaman dedi.
Kafam çok karışık, karın alt bölgemde hafif sancı dışında hiçbir şey yok.
Sizce dış gebelik olabilir mi, ya da maksimum 2 haftalık gebelikte bu değer olabilir mi?
Yani 5 haftalık olması da imkansız tarihlere bakıyorum yok o tarihlerde eşim yoktu.
Açıkçası dış gebelik olabilir mi tehlikeliymiş, yaşım da 35i geçti. Kafam çok karışık. Geç döllenmede beta hcg değeri 1756 olabilir mi?
Yani 5 haftalık olması da imkansız tarihlere bakıyorum yok o tarihlerde eşim yoktu.
Açıkçası dış gebelik olabilir mi tehlikeliymiş, yaşım da 35i geçti. Kafam çok karışık. Geç döllenmede beta hcg değeri 1756 olabilir mi?
Prolaktin hormonu yukselip inebilen birsey
Ona guvenmeyin derim
Imkansiz diye birsey yok gebelik denen hadisede
Ne imkansiz denilen seyler gebelikle sonuclaniyor cok ornekleri var
Zaten imkansiz diyen doktora da gitmemek lazim
Regl 7 gün gecikince testte pozitif çıktı. Bugün doktora gittim beta hcg 1756 çıktı. Doktor keseyi göremedi. Geç döllenmede beta hcg değeri böyle olabilir dedi. Normalde bu değere göre 5 haftalık olmalı ancak kese görünürdü o zaman dedi.
Kafam çok karışık, karın alt bölgemde hafif sancı dışında hiçbir şey yok.
Sizce dış gebelik olabilir mi, ya da maksimum 2 haftalık gebelikte bu değer olabilir mi?
Kızlar adetimi 5 gün geçti devlet hastanesine gittim ultrasonyondan baktı rahim duvarım kalın olduğu için görünmüyor kese dedi kan verdim HCG degerim 7359 çıktı bu değerle ultrasyonda görünmüyor dış gebelik mı sizce