- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
Kızlar hamileliğin kesin hcg bugun 1544dü 4+3 int araştırmalarıma göre ama kese görünmedi kasık ve vajinal bölgede hafif bi ağrı var dış gebelik yaşayan arkadaşlar belirtiler neydi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka hastaneye git istersenKızlar hamileliğin kesin hcg bugun 1544dü 4+3 int araştırmalarıma göre ama kese görünmedi kasık ve vajinal bölgede hafif bi ağrı var dış gebelik yaşayan arkadaşlar belirtiler neydi acaba
2gün önce hcg 820ydi simdi 1544olmuşÖncelikle bhcg değerinin iki günde bir iki kayına çıkmasını beklemelisiniz. Dış gebelik kimyasal gebelik vs bunları konuşmak için b hcg takibi gerekiyor. Ardından kişiden kişiye, kullanılan ultrason aletinin özelliklerine değişse de b hcg değeri 5000üzeri olduğunda keseyi görmeyi bekleyeceksiniz. Yine değişkenlik gösterse de 6-10haftalık bebeğin kalp atışını duyacaksınız. Bu sırada b hcg ile birlikte kan değerleriniz kontrol edilecek. Bir süreçten bahsedebiliriz yani tek bir değer ile konuşmak mümkün değil
2gün önce hcg 820ydi simdi 1544olmuş
İnşallah canım cevap verdiğin için teşekkür ederimKorkma canım dış gebelik değil
Rica ederim canımİnşallah canım cevap verdiğin için teşekkür ederim
Ağrılar var mide bulantısı var kusma bi iki kere olduRica ederim canım
Peki belirti olarak ne var
Canın bişey istiyormu sürekli acıkıyor musunAğrılar var mide bulantısı var kusma bi iki kere oldu
Yok canım hatta iştahlıyımdır normalde şimdi zoraki yiyorum bişeylerCanın bişey istiyormu sürekli acıkıyor musun
Senin günün geçipde mi test yaptırmıştın ben öyle hatırlıyorumYok canım hatta iştahlıyımdır normalde şimdi zoraki yiyorum bişeyler
Adetin günümde ovulasyon testi yaptım ertesi gün yani bi gün geçince gebelik testi yaptım 2gün sonra da doktora gittim 820lerdeydi iki gün sonra yani bugün 1544olduSenin günün geçipde mi test yaptırmıştın ben öyle hatırlıyorum
İnşallah kesen de görünür bi an önceAdetin günümde ovulasyon testi yaptım ertesi gün yani bi gün geçince gebelik testi yaptım 2gün sonra da doktora gittim 820lerdeydi iki gün sonra yani bugün 1544oldu
İnşallah canımİnşallah kesen de görünür bi an önce
Anladım canım inşallah dediğin gibi olurCanım bende 4+5 de keseyi gördüm biraz daha bekle olmadı özele git onların ulturasyonlari daha iyi
Olumlu düşün lütfen dış gebelik olsa bile mutlaka kese başka bir yerde gözükürdü atıyorum tüpte
Anladım canım inşallah dediğin gibi olur
Her şey yolunda çok şükür 6+1olduk bugün hafif kanamam hala var ama sorun yok dedilerNe oldu sonuc merak ettim?
Insallah hersey yolundadir
Her şey yolunda çok şükür 6+1olduk bugün hafif kanamam hala var ama sorun yok dediler