Dış gebelik mi ?

yunaysarac

Ayşegül
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
12
5
6
28
Merhaba geçen gün rahatsızlığandigimdan dolayı hastaneye gittim doktor ilaç yazarken en son ne zaman adet oldun dedi dün olmam gerektiğini söyledim oda bana hamilelik testi yaptırmam gereketigini söyledi yoksa ilaçları yazamam dedi. Testi yaptırdım bana 5 haftalik hamile oldugumu söyledi. Değerlerim 387 nin üstündeydi kese oluşmamış daha dedi ayın 9 unda tekrar gelin bakalım dedi tekrardan yaptırdım 364 u düşmüş doktora sordum normalde kese oluşması için 2000 üstünde olması gerekiyor dedi ayın 11 inde tekrar gelin bakalım değerleriniz yükselecek mı çünkü hamileliginiz sağlıklı değil dedi eğer ayın 11 inde yükselmezse ilaçla hallederiz dedi sizce bebeğim tutunamiyor mu ?

Canım aynı durum benim arkadaşımda da oldu değerleri düştü ama dış gebelikle alakası yok sadece bebek tutunamadığı için düşüyor

Bugün kan geldi açık renkte adet kanı gibi değil ama adet sancisi gibi sancım var sizce düşük mu yaptım?

çok geçmiş olsun canım. dış gebelik değil. ama tutunamamış olabilir yada kimyasl gebelik. eğer kanaman artarsa doktora git. düşük öyle hafif geçmez başın döner tansiyonun düşer miden bulanır bunlar aynı anda olur allah sana sağlık versin

Amin canim benim çok teşekkür ederim o kadar çok üzüldüm ki yıllar sonra hayalim gerçek oldu oda öğrendim 4 gün sonra düştü

Bu sabah kanamam oldu açık kırmızı bi renkte ara ara geliyor. Inşallah peşinden hemen hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…