Dış gebelik mi

Tgcdnz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2020
64
24
18
Merhaba arkadaşlar ben şu an 5 haftalık hamile görünüyorum ama beta 203 daha. Ayrıca az az açık renk kanama veya kahverengi renk kanama da oluyor. Doktor bana yüzde yüz umutsuz bir gebelik dedi ama ultrasonda baktığımda değerimin düşmesini beklerken arttı. O da şaşırdı. Çünkü iki gün önce 113tü şimdi 203. Başına böyle bir şey gelen var mı

Merhaba dıs gebelık yasadım bır sene önce.degerim artıyordu ama degerın ıkı katına cıkması gerekıyor saglıklı bır gebelık olması ıcın.En sonunda 7 haftalık iken ılac verdıler ilkinde sonlanmadı ıkıncı kez verdıler yavas yavas dusup 2 ay sonunda sıfırlandı.Allah yardımcın olsun ıns dıs gebelık degıldır.

Merhaba arkadaşlar ben şu an 5 haftalık hamile görünüyorum ama beta 203 daha. Ayrıca az az açık renk kanama veya kahverengi renk kanama da oluyor. Doktor bana yüzde yüz umutsuz bir gebelik dedi ama ultrasonda baktığımda değerimin düşmesini beklerken arttı. O da şaşırdı. Çünkü iki gün önce 113tü şimdi 203. Başına böyle bir şey gelen var mı
Değerin güzel aslında benimde 111 ile başladı bir kaç dr daha git

Merhaba dıs gebelık yasadım bır sene önce.degerim artıyordu ama degerın ıkı katına cıkması gerekıyor saglıklı bır gebelık olması ıcın.En sonunda 7 haftalık iken ılac verdıler ilkinde sonlanmadı ıkıncı kez verdıler yavas yavas dusup 2 ay sonunda sıfırlandı.Allah yardımcın olsun ıns dıs gebelık degıldır.

Dış gebelik veya değil demek için çok erken bence, birkaç kez daha kanda bhcg baktirip artışa bakın. 1500'lu sayılara gelmeden kese görünmüyor diye biliyorum.

Canim illa iki kat degil %60 artis yeterli saglikli demek icin ama kanama dusuk tehtidi progestan verdi mi degeri takip et guzel gitck gibi duruyor.

Pazartesi gideceğim tekrardan doktora o zaman ne verir bilmiyorum. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız. Kanama olduğu için açıkçası çok korkuyorum. Allah yüzümüzü güldürsün

Benimde benziyordu 230-300küsür şeklinde arttı 700lü değerlerde doktorum dış gebelik dedi iki gün daha bekletti 906 çıkınca tüplerime alttan ultrasonla baktı ve tüpümde gördü. Tek doz metotreksat ile dünden bugüne değerim neredeyse yarı yarıya düştü ve ameliyata gerek kalmadı. Siz siz olun erkenden teşhis için mutlaka takipte kalın kendinizi. Kollarım mosmor artık ama ameliyatsız atlattım sayılır bin şükür. Sizde ihmal etmeyin olumlu düşünün olumlu olsun demiyorum çünkü bana çok söylediler ama düşünmeyle gerçek birbibirine uymayabiliyor..

Normal hatta ikiz ben doğum yaptım çocuklarım 5 aylık oldu canım gayrete sağlıklı hafif kanamalı gebelik geçirdim

Canim illa iki kat degil %60 artis yeterli saglikli demek icin ama kanama dusuk tehtidi progestan verdi mi degeri takip et guzel gitck gibi duruyor.
Yok doktor hiçbir hap vermedi. Haplar süreci uzatır dedi. Bende pazartesi tekrardan gideceğim kontrole

Back
X