Dış Gebelik Mi ?

BEN ZOR ATLATTIM .2 GÜNE BİR GİDİP KAN VERDİM İŞTEN İZİN ALMAK ZORDU. HAMD OLSUN DEĞERLERİM DÜŞTÜ AMA BU SÜREÇTE ÇOK KANAMAM OLDU. ÇOK HALSİZİM.
25 GÜN KANAMASI OLURMU İNSANIN.
BİDE TAŞINMA SÜRECİ GEÇEN HAFTA TEKRAR KANAMAM BAŞLADI.
AMA DOKTOR KENDİLİĞİNDEN DÜŞTÜĞÜNDEN ŞANSLISIN DEDİ.
KÖTÜNÜN İYİSİSİN DEDİ. HAMD OLSUN.

DOKTOR DÜŞÜRDÜN AMA KAN DEĞERİN DÜŞENE KADAR GELCEN DEDİ.
O SÜREÇTE AĞRI SANCI OLURSA GEL DEDİ.
Bİ HAFTA KANAMAM OLMUŞTU BİTMİŞTİ 4 GÜN SONRA İLİŞKİYE GİRMİŞTİK. O GECE KANAMAM BAŞLADI VE ATEŞLENDİM. EŞİM OKADAR KORKTUKİ KANAMAM OLMASINA GECE BAŞIMDA BEKLEDİ NÖBET TUTTU RESMEN.
BENDE KORKTUM ÖLCEM SANDIM.
SONRA 25 . GÜNE KADAR KANAMAM DEVAM ETTİ.
ŞİMDİ İYİYM. AMA İLKİ KARNIMDA ÖLDÜ İKİNCİSİ DIŞ GEBELİK DİYE ARAŞTIRMA HASTANESİNE GİTTİK
DOKTOR DEDİKİ GENETİK TEST YAPICAZ.. 5 TANE TESTİM VAR . İLKİ BU PERŞEMBE SİMİR TESTİ.
Merhaba canım benim de 23 gün sürdü kanamam 5 gün yoktu sonra yine kanamam başladı 10 gündür yine var ama azaldı nerdeyse geçen hafta 20 düştü deger yarın yine bhcg yaptıracam bakalım kaç çıkacak bu arada ben bir de mantar oldum fitil kullandım birde onla uğraştim benim de vücudum kendi düşürdü parçaları çok ağrılı geçmişti düşürmek ama degerler çok yavas düşüyor bakalım ne zaman sıfırlanacak hem zor hemde yipratici bir süreç ama benim dk tahlil test falan istemedi

Merhaba canım benim de 23 gün sürdü kanamam 5 gün yoktu sonra yine kanamam başladı 10 gündür yine var ama azaldı nerdeyse geçen hafta 20 düştü deger yarın yine bhcg yaptıracam bakalım kaç çıkacak bu arada ben bir de mantar oldum fitil kullandım birde onla uğraştim benim de vücudum kendi düşürdü parçaları çok ağrılı geçmişti düşürmek ama degerler çok yavas düşüyor bakalım ne zaman sıfırlanacak hem zor hemde yipratici bir süreç ama benim dk tahlil test falan istemedi
7 ayın içinde ikinci bu .
ama benim göz rahatsızlığım var. o yüzden istemişte olabilir

hı göz rahatsızlığı iin olduğunu sanmıyorum düşük yada dış gebelik tekrarlarsa araştırıyorlar kromzom testi kan pıhtılaşma ve sperm deegrlerine bakılıyor diye biliyorum gittiğim ikinci dk araştıralım demişti şuanki dk hiç birşey demedi

hı göz rahatsızlığı iin olduğunu sanmıyorum düşük yada dış gebelik tekrarlarsa araştırıyorlar kromzom testi kan pıhtılaşma ve sperm deegrlerine bakılıyor diye biliyorum gittiğim ikinci dk araştıralım demişti şuanki dk hiç birşey demedi
bilmiyorum.... korkuyorum şuan akıntım fazlalaştı. ilişkiye girsek hamile kalırım diye korkuyom...

bilmiyorum.... korkuyorum şuan akıntım fazlalaştı. ilişkiye girsek hamile kalırım diye korkuyom...
korun sende şuan hamile kalmak riskli olabilir ben 3 ay denememeyi düşünüyorum tabi öncelikle bhcg nin sıfırlanması gerek senin sıfırlandımı

en az iki adet geçsin derler üstünden rahmin dinlenmesi için hayırlısı diyorum

Back
X