dış gebelik mi?

ozge0566

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
108
0
kızlar merhaba bişey sormak istiyorum yaşayan vardır belki 5+2 haftalık hamileyim ama sürekli karın ağrım var ve beta hcg 1063 ve kese görünmedi doktor bugün ilk gittiğimde kese yok hamile değilsin bi tahlil ver dedi tahlil sonucunda değer yüksekmiş 1 hafta sonra yine gelsin dış gebelik olabilir demiş şimdi diyelim dış gebelik 1 hafta cok uzun bi süre değil mi ne yapayım başka doktoramı gideyim bide bu degerlerde olup hamileliği devam eden varmı

Canim dış gebelik bildiğim kadariyla tehlikeli sonuçlar verebilir ihmal edilirse tabi, o yüzden başka bir doktora görün bence ve üzülme sağlikli oldukça çocukta olur önce sağlik geçmiş olsun...

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum yaşayan vardır belki 5+2 haftalık hamileyim ama sürekli karın ağrım var ve beta hcg 1063 ve kese görünmedi doktor bugün ilk gittiğimde kese yok hamile değilsin bi tahlil ver dedi tahlil sonucunda değer yüksekmiş 1 hafta sonra yine gelsin dış gebelik olabilir demiş şimdi diyelim dış gebelik 1 hafta cok uzun bi süre değil mi ne yapayım başka doktoramı gideyim bide bu degerlerde olup hamileliği devam eden varmı

Karindan gozukecek deger degil vajinal mi bakip goremedi ?

Benimde surekli sol tarafimda agri oluyodu. Hatta sabah uyandigim da 2 büklüm kalkiyodum agridan. 6. Haftanin sonlarina kadarda oyle devam etti. Ama cok sukur dis gebelik degil sancilar olmasi normal demisti doktorum. Ama bence kesinlikle 1hafta beklememelisin daha iyi bi doktor arastirip gitmelisin çünkü şayet dış gebelikse 1 hafta uzun bi süre bencede.

Sen bilirsin ama içinde şüphe kalmasın.bazı doktorlar bilemiyor.araştır iyi doktora git.dış gebelik değildir inşallah.ama doktora giderken bolca su iç mesane keseyi sıkıştırsın ki görünsün herşey.ben im karın bölgem biraz yağlıydı bebek zor görünüyordu.

İki gün sonra tekrar bir kan testi vermeni önenirim ben. değerin iki katına çıkması lazım. Şüphe var evet 5+2 de artık kesenin gözükmesi gerekirdi. Değerinde düşük ama geç döllenme falan olduysa belki o yüzden değer düşük ve kese gözükmüyo olabilir. o yüzden iki gün sonra mutlaka kan testi ver ve beta hcg 'nin artışına bi bak

Canım merhaba , bu konuya yazmayalı baya olmus ama , bendede aynı sıkıntı var tüp bebek yaptırdım bende son adet tarıhıme göre 5+3 um bugun . Dün beta degerım 1670 idi ama ne alttan ne üstten kese gozukmedı , sadece sol yumurtalıkta ve rahımde kese benzerı bır sey gordu , korkuyorum dus gebelık olabılırmı yumurtalıktakı dıye , senı gordum hamılelıgın devam etmıs sanırım cok mutlu oldum .surec nasıl ılerledı bıraz anlatırmısın , ne zaman gordun keseyı beta degerın duzenlı artıyormuydu

bir hafta sonra gittiğimde göründü ama son bir aydır sıkıntılıyım kanamam basladı 15 gündür evde yatıyorum inşallah seninde olumlu sonuclanır

bir hafta sonra gittiğimde göründü ama son bir aydır sıkıntılıyım kanamam basladı 15 gündür evde yatıyorum inşallah seninde olumlu sonuclanır
Cok gecmıs olsun , bol bol dınlen kendıne ve bebegıne dıkkat et canım .pekı oncesınde kahverengı akıntın varmıydı ? Benım basından beri hep varda kımısı hıc onemsemıyor kımısı dıkkate al dıyor .korkma senın gıbı olup bebegıni sag saglım kucagına alan cok .Allah yardımcın olsun cevabın ıcın tesekkur ederım

X