Ne yaptın cnm son durum neTesekkurler cevap icin
Fakulteden sira alamadim kendi doktorumu aradim yarin sabah gel bakalim dedi napicak bilmiyorum cildirdim artikNe yaptın cnm son durum ne
Rabbim yar ve yardımcın olsun en kısa zamanda selamete cıkarsın inşallahFakulteden sira alamadim kendi doktorumu aradim yarin sabah gel bakalim dedi napicak bilmiyorum cildirdim artik
Aminn herkese yardim etsin rabbimmRabbim yar ve yardımcın olsun en kısa zamanda selamete cıkarsın inşallah
Deger belli bir yerde durup duserse dis gebelik olmuyor vucud atiyor ama benim dustu tekrar cikti sizin nasildi peki?ben adetim uc gun falan gecince hamile oldugumu ogrendim ogrendigim gun kanamam basladi 7 gun surdu bitti kanama akinti hic birsey yok iki haftadir korkuyorum cok sadece kanda sikinti anlamadim gittiCanim ignesi var dopler cekerler gorurler niye ihmale birakiyorlarki.. sen takip et isini..
Bende cok kanama yasadim degerim duzenli artmisti cok yukselmedi 92 de 57 de dustu kanamam hala var dis gebelik ten korktjm ama vucut atacak sanrm insallah.. cok yukselirse tehlikeli olur diye tereddut etmistm cok sukur cok yukselmeden düstü insallah sifirlanir hala kanamam devam ediyor.. sende ihmal etme insallah en kisa zamanda kurtulursun.
Sizinki garip hakkaten. Dis gebelik bulgularida karisik.. bi suru gebelik turleri var.. belirsuzlik cok kotu anliyorum seni.neler cektim benm degerim cok yukselmelden düstui sükür.. yani kisa surede cok stres oldu bana.. benm tüp bebekti tutunmaya basladigindan beri kahverengi lekeler gordum 4 gun. 5 gunde kanamaya dondu cok fazla kanama yasadim ve korktum bu ne kanamasi kanda yukseliyor diye.. 2 embriyo transfer edilmisti. Cok asiri kanamalar yasadim.hala var bugun kirmizi kan goruşmün 5nci gunu.. 58 e dusmustu bugun insallah kanamayla sifirlanir. Sizde biran once kurtulursunz umarim.Deger belli bir yerde durup duserse dis gebelik olmuyor vucud atiyor ama benim dustu tekrar cikti sizin nasildi peki?ben adetim uc gun falan gecince hamile oldugumu ogrendim ogrendigim gun kanamam basladi 7 gun surdu bitti kanama akinti hic birsey yok iki haftadir korkuyorum cok sadece kanda sikinti anlamadim gitti
Amin insallah sizde biran once tekrar hamile kalirsiniz insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinSizinki garip hakkaten. Dis gebelik bulgularida karisik.. bi suru gebelik turleri var.. belirsuzlik cok kotu anliyorum seni.neler cektim benm degerim cok yukselmelden düstui sükür.. yani kisa surede cok stres oldu bana.. benm tüp bebekti tutunmaya basladigindan beri kahverengi lekeler gordum 4 gun. 5 gunde kanamaya dondu cok fazla kanama yasadim ve korktum bu ne kanamasi kanda yukseliyor diye.. 2 embriyo transfer edilmisti. Cok asiri kanamalar yasadim.hala var bugun kirmizi kan goruşmün 5nci gunu.. 58 e dusmustu bugun insallah kanamayla sifirlanir. Sizde biran once kurtulursunz umarim.
Sizinde insallah.. amin..Amin insallah sizde biran once tekrar hamile kalirsiniz insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kendiliğinden düştü.kalan parcalar icinde ilaçla döküldü kürtaj olmadım.Aynen canim amin tesekkur ederim cvap icin peki sizin kendiliginden mi dustu hemen sonlandi mi gebelik boyle uzun surdumu
Bana düşer dediler alalım dediler ben pes etmedim elletmedim de Allah a bıraktım açıkçası. 1 hafta sonra kaybettim.Aynen canim amin tesekkur ederim cvap icin peki sizin kendiliginden mi dustu hemen sonlandi mi gebelik boyle uzun surdumu
Doktordan geldim simdi jinekolojik muayene etti dis gebelik degilmis her duzensiz artis dis gebelik demek degilmis demekki yasadigim sitres mafetti beni arkadaslarBana düşer dediler alalım dediler ben pes etmedim elletmedim de Allah a bıraktım açıkçası. 1 hafta sonra kaybettim.
Gelismemis kese gibi bisey gordu dusurcek onudaDoktordan geldim simdi jinekolojik muayene etti dis gebelik degilmis her duzensiz artis dis gebelik demek degilmis demekki yasadigim sitres mafetti beni arkadaslar
kan verdin mi canım tekrar bugünDoktordan geldim simdi jinekolojik muayene etti dis gebelik degilmis her duzensiz artis dis gebelik demek degilmis demekki yasadigim sitres mafetti beni arkadaslar
Aynı şeyi bende yaşadım değerim çok az az çıktı en son 1072 oldu 2 gün sonra 1062ye düşünce apar topar yatış yaptılar iç kanama olabilir gözetimde kalmalısın diye sonra kemoterapi ilacı ile düşürdüler 10 gün hastnae yattım zor günlerdi allah kolaylık versinMerhaba arkadaslar tam 8 haftadir basim dertte ikinci cocuk istedik fakat burnumdab geldi son adet tarihim 25 agustos.Eylul 21 de adet olmam lazimdi 4 gun gecikince kan verdim pozitif cikti pozitif ciktigi gun kanamam oldu adet gibi 7 gune yakin surdu ve durdu onbes gundur kanamam yok.Doktor sagliksiz gebelik kimyasal kendi dusecek dedi ama degerlerim dis gebelik gibi bir iniyor bir cikiyor size fotografii atim bir yorum yapin yasayan varsa nolur yardim edin cildirmak uzereyimEki Görüntüle 2545649
Amin canim gecmis olsunnAynı şeyi bende yaşadım değerim çok az az çıktı en son 1072 oldu 2 gün sonra 1062ye düşünce apar topar yatış yaptılar iç kanama olabilir gözetimde kalmalısın diye sonra kemoterapi ilacı ile düşürdüler 10 gün hastnae yattım zor günlerdi allah kolaylık versin
Evet 272 den 301 e cikmis iki gunde yine ama muayene etti alttan bisey gordu olusmamis kesemidir nedir artik dis gebelik degil dedi gidecem birazdan trkrar kan sonucunu degerlendircez ona gore mudahale edecezkan verdin mi canım tekrar bugün
Ama senin tüpüne zarae verir bu durum doktor değiştir mudahele gerekiyor bence 8 haftada kese de gözükmesi lazım değilmiBende oyle dusunuyorum doktora cok guvenirdim ilk gebeligimde doguma kadar onunlaydim ama beni cok yaniltti 8 hafta olmus hala dusecek diyor
öyle bence de bir karışıklık var orada anlam veremedim bende bakalım doktor ne diyecek ona göre başka doktora gitmeliAma senin tüpüne zarae verir bu durum doktor değiştir mudahele gerekiyor bence 8 haftada kese de gözükmesi lazım değilmi
Evet 272 den 301 e cikmis iki gunde yine ama muayene etti alttan bisey gordu olusmamis kesemidir nedir artik dis gebelik degil dedi gidecem birazdan trkrar kan sonucunu degerlendircez ona gore mudahale edecez
Benmki gibi o zaman canim senin de ama ben mudahale ettirmedim ettirseydim dusunup dururdum acaba yasarmiydi toparlarmiydi diye. 1hafta sonra kendiliğinden düştü sonra dediğim gibi gönlüm rahat.hakkinda hayırlısı olsun vardır Rabbimizin bildiği bisey. Allah sabrını versin inşallah. Hayirli zamanda hayirli salih sağlıklı evlatlar nasip etsin sana bana isteyen herkese inşallah. Üzülme olcak olana çare yoktur bunu unutmaGelismemis kese gibi bisey gordu dusurcek onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?